Infrarood verwarming plafond

 

Infraroodverwarming plafond gerealiseerd in een woonhuis

In het kort

Technisch gezien kunnen warmtepanelen aan de muur gemonteerd worden. De vraag is alleen: wat maakt het dat je dat wil? Het rendement van de infrarood verwarmingsoplossing wordt hierdoor juist niet optimaal benut. Dat komt doordat de stralingseffectiviteit en het stralingsbereik van een infrarood paneel wordt geblokkeerd. In de video legt Laurence je uit hoe dit precies zit.

Laurence legt het je uit!

Plafond verwarmingspanelen zijn eenvoudig te installeren

We geloven in innovatieve, maar ook in makkelijke oplossingen voor in huis. Zo heb je bij infrarood verwarming aan het plafond geen aanpassingen aan je meterkast nodig. We sluiten de panelen aan op de bestaande lichtpunten. Natuurlijk kan de lamp behouden worden en kunnen de panelen apart geschakeld worden van de lamp. Makkelijker kan niet toch?

De bijkomende voordelen

  • Hogere effectiviteit stralingscomponent
  • Vrije stralingshoek (160 graden)
  • Optimale positionering voor beste comfort
  • Besparing ruimte – dus meer plek voor meubels en accessoires
  • Gaat op in het interieur

Zo behaal je optimaal comfort

Of je nu vloerverwarming, een radiator of een andere verwarmingsoplossing hebt: ze wekken allemaal 3 warmtetypen op. Een radiator is gebouwd om warme lucht door de ruimte te verplaatsen. Hoe verder jij van de radiator af staat, des te minder zal je de warmte voelen. Comfortabel is dat dus niet. Een infrarood paneel aan het plafond is daarentegen wél in staat om een ruimte geleidelijk te verwarmen. Benieuwd hoe dat zit? Bekijk dan de video.

Pieter legt het je uit!

Jouw directe voordeel

Wanneer je kiest voor infrarood verwarming aan het plafond profiteer je direct van vele voordelen.

Altijd en overal comfortabele warmte
Energiezuinig
Gezond leefklimaat

Is jouw woning geschikt?

Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

De plafond verwarmingspanelen van greeniuz

Meerdere ruimtes of jouw hele woning comfortabel verwarmen? Met het greeniuz home heating system zit je er altijd aangenaam bij. Het systeem is modulair opgebouwd en bestaat uit 5 type warmtepanelen met verschillende wattages. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing!

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Voor elke ruimte een geschikt paneel

we schakelen over naar zakelijke content...