Infrarood verwarming badkamer

In het kort

De badkamer, we zijn er overdag niet veel en toch is het een van de meest bezochte ruimtes in huis. Wanneer je in deze ruimte bent, is een aangename warmte zeer wenselijk zonder continue de CV-ketel te laten branden. Infrarood verwarming in de badkamer maakt dit mogelijk!

De infrarood panelen, of in ieder geval die van ons, zijn zo ontwikkeld dat gedurende de dag een constante basistemperatuur aangehouden wordt. De infrarode straling warmt hiermee de schil van de ruimte (de vloer, de wanden en alles wat erin staat) op. Heb je een slimme thermostaat? Dan kan je op gezette tijden de badkamer op een gewenste temperatuur instellen. Naast de aangename luchttemperatuur, zijn ook de vloer en muren warm. Lekker toch?

Warmtepaneel badkamer, zo werkt het

Je badkamer met infrarood verwarmen is ideaal. Afhankelijk van de grootte en isolatiewaarde van de badkamer kan een geschikt paneel gekozen worden.

Grootte badkamer

De grootte van de badkamer is bepalend voor het wattage van het paneel en eventueel het aantal. Daarnaast zijn er wettelijk richtlijnen bepaald voor de elektra van een badkamer. Dit beïnvloedt de positie waar het paneel gehangen mag worden. En voor een optimaal rendement van de stralingswarmte is dit juist heel belangrijk.

Plan een online adviesgesprek

Warmteverliesberekening voor een nauwkeurig advies

Zoals je nu begrijpt komt er meer bij kijken om een infrarood paneel uit te kiezen. Niet elk paneel is geschikt voor elke ruimte. Voor een nauwkeurig advies is een warmteverliesberekening nodig.

Voordat je een warmtepaneel voor je badkamer aanschaft, is het dan ook raadzaam je goed te laten informeren. Daar helpen wij je graag bij!

Voordelen infrarood verwarming badkamer

Gezond leefklimaat
Energiezuinig
Altijd en overal comfortabele warmte

Warmtepaneel badkamer – een unieke oplossing voor het plafond

Een badkamer is vaak niet de allergrootste ruimte van de woning, toch ben je er best vaak. Een comfortabel klimaat is dan ook erg belangrijk. Ons systeem is zeer eenvoudig binnen 2 uur te installeren aan het plafond. Hierdoor bespaar je ruimte, heb je geen stofnest van een radiator in de hoek staan en kun je genieten van je directe energiebesparing.

Voordelen voor de badkamer

  • Voorkomt condens- en schimmelvorming
  • Droogt de natte vloer en wanden in de badkamer op
  • Verlichting op eigen wandschakelaar aan te sluiten
  • IP56 gekeurd: onze warmtepanelen zijn beschermd tegen stof en waterbestendig

Geen aanpassingen aan je huidige meterkast

We geloven in innovatieve, maar ook in makkelijke oplossingen voor in huis. Zo heb je voor een infraroodpaneel aan het plafond geen krachtstroom nodig. Je sluit het hele greeniuz home heating system eenvoudig aan op het bestaande elektriciteitsnetwerk.

 

de infrarood panelen van greeniuz zijn enrgiezuinig

Liever persoonlijk advies?

Plan dan een gratis adviesgesprek in. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ons infrarood verwarmingssysteem.

Gratis adviesgesprek
Klanten
beoordelen
ons met een
9.9

Infrarood verwarming badkamer? Zo geregeld met greeniuz

Tijdens de ontwikkeling van het greeniuz home heating system is aan alle ruimtes gedacht. Bij onze infrarood warmtepanelen wordt er 99% omgezet in warmte. Van deze 99% wordt er altijd een bepaald percentage verdeeld over 3 warmtetypen. Door deze combinatie ontstaat er een gelijkmatige en aangename luchttemperatuur.

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Warmtepaneel badkamer in verschillende maten en wattages!

Van slaapkamer tot badkamer en van eetkamer tot woonkamer. Je ziet onze panelen in iedere ruimte in huis

Onze warmtepanelen vormen samen een compleet en geavanceerd home heating system. Voor iedere ruimte hebben we een passende verwarmingsoplossing. Deze klanten gingen je al voor!

we schakelen over naar zakelijke content...