Zakelijke toepassingen infrarood verwarming

Wij leveren onze warmtepanelen voor zowel projecten van particulieren als zakelijke projecten. Met infrarood verwarming bespaar je op de kosten van je project en help je mee aan een duurzame wereld. Wil je ook van het gas af? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze warmtepanelen.

Infrarood verwarming bij bestaande bouw

Je pand (deels) ombouwen naar infrarood verwarming? Ook bij bestaande bouw kunnen wij infrarood verwarming plaatsen. Denk hierbij aan het ombouwen van een woning, kantoor, hotel, restaurant of recreatiewoning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Infrarood panelen bij nieuwbouw projecten

Voorzie uw nieuwbouwproject direct van duurzame verwarming met de warmtepanelen van greeniuz. Voor nieuwbouw is infrarood een zeer interessante optie gezien kosten van montage aanzienlijk lager liggen. Wij plaatsen onze panelen in diverse bouwprojecten, denk aan kantoorpanden, hotels, bungalows in een vakantiepark, restaurant, horecazaken en nieuwbouw woningen.

Systeemplafond warmtepanelen

Voor gebouwen met systeemplafonds hebben wij zelfs een nog snellere oplossing. Onze warmtepanelen passen qua afmeting perfect in het bekende systeemplafond. Zo bouwen wij eenvoudig je kantoor om, zodat je op een duurzamere manier kunt verwarmen.

Benieuwd hoe wij jouw (bouw)project gasloos kunnen verwarmen? Neem contact met ons op en laat een van onze adviseurs je verder helpen.

Zakelijk besparen met infrarood verwarming

Warmtepanelen zijn zuinig, onderhoudsarm en eenvoudig te monteren.

Er zijn vele manieren om te besparen middels warmtepanelen. Voor de eindgebruiker zijn de stroom- en onderhoudskosten van een verwarming belangrijk. Goed nieuws, de stroomkosten van onze IR verwarming liggen een stuk lager dan iedere andere elektrische verwarmingsoplossing. Daarnaast hoef je je totaal geen zorgen te maken over de onderhoudskosten, die zijn er gewoonweg niet. Tot slot kost het monteren van een verwarming doorgaans veel tijd, ook dit is bij het monteren van warmtepanelen aanzienlijk minder. Geen hak- of breekwerk, en aanpassingen in de meterkast is 9 van de 10 keer niet nodig. Doordat hier geen rekening mee gehouden hoeft te worden zijn de panelen eenvoudig te monteren, ook de installatie van de domotica is zo gepiept.

Ook een duurzaam bouwproject?

Infrarood verwarming van greeniuz is dé totaaloplossing voor zakelijk Nederland. Wij hebben veel ervaring met (nieuw)bouwprojecten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor warmtepanelen? Neem dan gerust contact met ons op.

we schakelen over naar zakelijke content...