Prefab bouwer

De toekomst van prefabwoningen

Als prefab bouwer weet je dat innovatie en duurzaamheid de sleutel zijn om te voldoen aan de groeiende vraag naar energiezuinige woningen. Infrarood verwarmingspanelen zijn een ideale oplossing om je te helpen deze doelen te bereiken. Door met ons samen te werken, kan jij jouw klanten de nieuwste verwarmingstechnologie aanbieden en woningen creëren die zowel comfortabel als duurzaam zijn.

Voordelen van infrarood verwarmingspanelen voor prefab woningen

Infraroodverwarming biedt prefab bouwers een efficiënte en duurzame manier om comfortabel en energiezuinig te verwarmen, met snelle installatie en weinig onderhoud.

Snelle installatie

Als prefab bouwer is het cruciaal om projecten op tijd af te ronden. Met een infrarood warmtesysteem kun je de installatietijd en arbeidskosten aanzienlijk verkorten. In feite kan de installatie voor een normaal prefab gebouw (120 m2) binnen één dag worden voltooid.

Ook zorgt het eenvoudige installatieproces van infrarood panelen voor een naadloze integratie in het ontwerp van het prefab gebouw, waardoor een energie-efficiënter en duurzamer gebouw ontstaat.

Zo bespaar je kosten

Als prefab bouwer is het laag houden van de kosten essentieel om de winstgevendheid en betaalbaarheid voor je klanten te handhaven. Door infrarood verwarmingspanelen in het bouwontwerpen op te nemen, kun je de installatie- en arbeidskosten aanzienlijk verlagen in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Dit vertaalt zich in lagere totale bouwkosten, waardoor prefab woningen toegankelijker en betaalbaarder worden voor potentiële kopers. Omdat infraroodpanelen bovendien energiezuinig zijn, kunnen de lagere energierekeningen een overtuigend verkoopargument zijn voor kopers.

Benut je vloeroppervlak optimaal

Door infraroodpanelen te installeren aan het plafond zorg je voor meer vloeroppervlak, waardoor een ruimer en aantrekkelijker interieurontwerp ontstaat. Bovendien wordt de stralingswarmte van de panelen door deze positionering daardoor gelijkmatig over de ruimte verdeeld, waardoor koude plekken verdwijnen en een constante warmte ontstaat.

Energiezuinig en duurzaam

Onze infraroodpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om een maximale warmteoverdracht te bieden bij een minimaal energieverbruik. Dit betekent dat je jouw prefab gebouwen kunt verwarmen zonder zorgen te maken over hoge energierekeningen of een negatieve impact op het milieu.

Klaar om je prefab woning naar een hoger niveau te tillen?

Door met ons samen te werken en infrarood verwarmingspanelen in je ontwerpen op te nemen, kun jij je klanten de ultieme duurzame en energie-efficiënte woonervaring bieden.

Pieter is er om alle vragen te beantwoorden en je op weg te helpen naar een revolutie in de prefab woningindustrie!

Contact
Klanten
beoordelen
ons met een
9.1

Wij werken samen met

Overstappen naar infrarood, doe je met greeniuz

Wij bieden een scala aan infrarood verwarmingspanelen die uitermate geschikt zijn voor prefab woningen, en ons ervaren team kan je helpen bij het selecteren van de juiste panelen voor jouw projecten.

We bieden tevens een kosteloze warmteverliesberekening, waarmee je een goed beeld krijgt van de initiële investering, het geïnstalleerde vermogen en het verwachte jaarlijkse kWh-verbruik. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten.

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Voor elke ruimte een geschikt paneel!

FAQ

Bekijk onze FAQ sectie voor antwoorden op veelgestelde vragen, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Hoe zit het met de installatiekosten en het onderhoud van infraroodverwarming in prefab gebouwen, en is dit kosteneffectief op de lange termijn?

De installatiekosten van infraroodverwarming in prefab gebouwen zijn vergelijkbaar met traditionele verwarmingssystemen. Het onderhoud van infraroodpanelen is echter nihil, omdat ze geen bewegende delen hebben en dus minder gevoelig zijn voor storingen.

Op de lange termijn kan infraroodverwarming kosteneffectief zijn, omdat het efficiënter omgaat met energie en dus lagere energiekosten oplevert. Bovendien kan de flexibiliteit in de indeling van een gebouw ook kostenvoordelen opleveren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van infraroodverwarming in prefab gebouwen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen?

Infraroodverwarming heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Zo is infraroodverwarming efficiënter in het omzetten van energie in warmte, omdat het direct de objecten in een ruimte verwarmt in plaats van de lucht. Dit zorgt voor een snellere en gelijkmatigere warmteverspreiding. Daarnaast nemen infraroodpanelen weinig ruimte in, waardoor er meer flexibiliteit is in de indeling van een gebouw. Bovendien hebben infraroodpanelen geen bewegende delen en zijn ze daardoor onderhoudsarm.

Is infraroodverwarming geschikt voor prefab gebouwen en hoe kan dit worden geïntegreerd in het ontwerp van het gebouw?

Ja, infraroodverwarming is geschikt voor prefab gebouwen. Het kan worden geïntegreerd in het ontwerp van het gebouw door rekening te houden met de benodigde capaciteit en positionering van de panelen aan het plafond. Hiervoor maken wij vooraf een warmteverliesberekening om jou te kunnen voorzien van advies op maat.

we schakelen over naar zakelijke content...