Onderhoud & renovatie bedrijf

Verduurzamen met infrarood

Als onderhouds- en renovatiebedrijf weet je dat het bijhouden van de laatste trends op het gebied van energie-efficiënte verwarmingsoplossingen cruciaal is om concurrerend te blijven op de markt.

Infrarood verwarmingspanelen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun energie-efficiëntie en kosteneffectiviteit. Door infraroodpanelen aan jouw klanten aan te bieden, kun je hen een moderne en efficiënte verwarmingsoplossing bieden en tegelijkertijd je bedrijf uitbreiden.

Voordelen van infraroodpanelen

Infrarood verwarmingspanelen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Ze zijn energiezuiniger, zorgen voor een gelijkmatigere warmteverdeling en vergen geen onderhoud. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden geïnstalleerd, waardoor ze een geweldige optie zijn voor renovaties en nieuwbouw.

Hang & heat, zo makkelijk is het

De installatie van infrarood verwarmingspanelen is snel en eenvoudig, en kan meestal binnen een dag worden voltooid voor een huis van normale grootte. Zonder ingewikkelde leidingen of kanalen is het installatieproces eenvoudig en probleemloos. En met het extra voordeel van energie-efficiëntie en verbeterd comfort, is de overstap naar infrarood verwarmingspanelen een slimme keuze voor elke huiseigenaar.

Geen onderhoud

Eenmaal geïnstalleerd vereisen infraroodpanelen geen onderhoud, waardoor je klanten tijd en geld besparen. Als er onverhoopt problemen optreden, valt dit binnen onze uitgebreide garantieperiode van 10 jaar. Onze professionele serviceafdeling zorgt ervoor dat het probleem snel en efficiënt wordt opgelost, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Direct leverbaar

Als onderhouds- en renovatiebedrijf begrijpen wij het belang van een tijdige afronding van een project. Daarom bieden wij een levertijd van 10 werkdagen voor onze infrarood verwarmingspanelen. Dankzij deze snelle doorlooptijd kun jij je projecten op schema houden, zonder onnodige vertragingen.

Overstappen naar infrarood?

Laurence beantwoordt graag al je vragen en geeft je advies over hoe je aan de slag kunt gaan.

Contact
Klanten
beoordelen
ons met een
9.1

Wij werken samen met

Praktijkvoorbeelden

In dit project hebben we samengewerkt met zowel de desbetreffende woningcorporatie als het renovatiebedrijf. Zo konden we de planning goed afstemmen en eventuele uitdagingen tijdig signaleren. Het eind resultaat is prachtige gerenoveerde woonstudio’s waar de bewoners van kunnen genieten.

Individuele controle

Met individuele controle kunnen huurders de temperatuur van hun eenheid aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur, zonder de rest van het gebouw te beïnvloeden. Dit kan leiden tot minder klachten en een hogere huurderstevredenheid.

Samenwerken met greeniuz

Onze infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wattages, waardoor je altijd de juiste oplossing kunt samenstellen. Bovendien bieden we een gratis warmteverliesberekening om de initiële investering, het geïnstalleerde vermogen en het verwachte kWh-verbruik op jaarbasis te bepalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Voor elke ruimte een geschikt paneel!

FAQ

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze infrarood verwarmingspanelen en hoe ze jouw klanten ten goede kunnen komen.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan alle FAQ’s of neem contact met ons op.

Hoelang is de gemiddelde installatie tijd per woning?

Een gemiddelde tussenwoning met een woonoppervlak van 75-125 m2 wordt door 2 installateurs binnen 1 dag volledige gasloos verwarmd.

Hoe snel is de levering van greeniuz infrarood warmtepanelen?

Na aanvaarding heb je de greeniuz warmtepanelen binnen 5 werkdagen in huis. 

Waar kan ik terecht voor vragen na levering of installatie van het greeniuz home heating system?

Voor technische vraagstukken adviseren wij je om een e-mail te sturen naar support@greeniuz.nl. Onze technische specialisten zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en je voorzien van de juiste ondersteuning.

we schakelen over naar zakelijke content...