Installateur

Bied een totaalpakket aanverwarmingsoplossingen 

De markt voor infraroodverwarming is groeiende en heeft een enorm potentieel. De infrarood panelen van greeniuz bieden een comfort en kostenbesparingen voor zowel huiseigenaren als bedrijven.

Voordelen van infrarood verwarmingspanelen

Infraroodverwarming biedt vele voordelen, zoals een duurzame en efficiënte manier van verwarmen, geen onderhoud en een eenvoudige installatie.

 

Eenvoudige installatie

De installatie van onze infrarood verwarmingspanelen is ongelooflijk eenvoudig en ongecompliceerd, ook voor wie minimale ervaring heeft. Dit betekent dat je als installateur kostbare tijd en middelen kunt besparen op het installatieproces.

Snelle doorlooptijden om je winst te maximaliseren

Tijd is van essentieel belang. Daarom hebben we ons productieproces zo gestroomlijnd dat we jouw infrarood warmtepanelen binnen 10 werkdagen kunnen leveren. Dit betekent dat je sneller met je projecten kunt beginnen, zonder onnodige vertragingen of wachttijden.

Bovendien kun je er met onze, in Nederland vervaardigde kwaliteitspanelen, op vertrouwen dat je een betrouwbaar product krijgt dat voldoet aan de behoeften van jouw klanten.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Neem nu contact met Sjoerd op om al je vragen beantwoord te krijgen en te leren wat ons verwarmingssysteem voor jou kan betekenen.

Contact
Klanten
beoordelen
ons met een
9.1

Wij werken samen met

Samenwerken met greeniuz

Wij zetten ons in om je de ondersteuning en middelen te bieden die benodigd zijn om te slagen. Dit omvat toegang tot diepgaande productinformatie en training, evenals marketingmateriaal en verkoopondersteuning om je te helpen onze infrarood verwarmingspanelen te promoten bij jouw klanten.

Infrarood verwarmen, doe je met greeniuz

We bieden een kosteloze warmteverliesberekening, waarmee je een goed beeld krijgt van de initiële investering, het geïnstalleerde vermogen en het verwachte jaarlijkse kWh-verbruik. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten.

Dus of je nu infrarood verwarmingspanelen wilt aanbieden als een op zichzelf staand product of ze wilt integreren bij je bestaande diensten, wij kunnen je helpen.

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Voor elke ruimte een geschikt paneel!

FAQ

Bekijk onze FAQ sectie voor antwoorden op veelgestelde vragen, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Hoe moet het infrarood verwarmingssysteem geïnstalleerd worden?

De warmtepanelen worden bevestigd aan het plafond. Daarna wordt het systeem aangesloten op het bestaande lichtpunt, de slimme thermostaat gekoppeld en de gewenst temperatuur ingesteld. Neem voor meer gedetailleerde informatie contact met ons op.

Is er specifieke kennis of ervaring nodig om het systeem te installeren?

De installatie kan door iemand met basiskennis van elektrische spanning en stroomsterkte. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit door onze professionals te laten verzorgen.

Zijn er specifieke vereisten voor de elektrische installatie?

In de meeste gevallen is het niet nodig om de bestaande elektriciteitsinstallatie aan te passen. Neem voor meer gedetailleerde informatie contact met ons op.

we schakelen over naar zakelijke content...