home
heating
zakelijk

infrarood paneel plafond

Zoek je een totaaloplossing om woningen te verwarmen met een duurzame en energiezuinige oplossing? Onze warmtepanelen doen precies dat. Ze passen in iedere ruimte, zijn eenvoudig uit te breiden, werken individueel, maar ook als één aangesloten systeem. Hierdoor is greeniuz een vernieuwend modulair systeem, voor een beter klimaat in huis.

Onze warmtepanelen zijn aanzienlijk lager in aanschafkosten dan elke andere verwarmingsoplossing. Bovendien is de installatie snel en eenvoudig.  En wist je dat onze warmtepanelen de meest energiezuinige op de markt verkrijgbaar zijn? Zo bespaar je al snel ook op de energiekosten.

verwarm een
hele woning
eenvoudig

De warmtepanelen vormen samen een compleet en geavanceerd home heating system. Voor iedere ruimte in jouw bouwproject hebben we een passend product.

installatie
binnen één dag

De installatie van ons home heating system is snel en eenvoudig. Binnen één dag kan een woning getransformeerd worden zodat hier voortaan gasloos verwarmd wordt. De installatie kunnen wij uitvoeren, of je voert dit in eigen beheer uit.

 

Benieuwd hoe wij te werk gaan tijdens de installatie van een bouwproject? In deze video laten we dat graag aan je zien.

wij werken samen met

Domada Logo
Buytels Bouwbedrijf Logo