Voorbeelden

Maak je zoektocht concreter

Bekijk hieronder een greep uit onze realisaties. Activeer de filters hiernaast of scroll naar beneden om alle projecten te bekijken.

  • Project

  • Type

  • Montage

  • Kleur

  • Product

Jouw directe voordeel

Gasloos
Lage aanschafkosten
Geen onderhoud
Gwenda
Bijzonder goed besluit

In mijn huis is infrarood verwarming via Greeniuz geïnstalleerd, in de badkamer, woonkamer, keuken, tuinkamer en werkkamer. Elke ruimte is apart te verwarmen, wat niet alleen comfortabel is maar je ook grip geeft op je elektriciteitsverbruik. De warmte van de panelen is bijzonder aangenaam. In vergelijking tot een andere aanbieder in Nederland (Redwell) zijn de panelen en de installatie van Greeniuz veel en veel aantrekkelijker geprijsd. De CV-ketel wordt nu alleen nog gebruikt voor warm water. Gasverbruik is dus minimaal geworden. De panelen zijn mooi om te zien. In de badkamer is het paneel tevens de verlichting. Warm en helder licht in een aangenaam warme badkamer is het resultaat. Naast de goede kwaliteit van het product valt ook de vriendelijke servicegerichtheid van de medewerkers van Greeniuz op. Het werkt bijzonder prettig samen met mensen die plezier hebben in hun werk en een waardevolle bijdrage willen leveren aan een betere energietoekomst voor iedereen.

wil notten
SUPER en SUPER en SUPER

Koude badkamer verheerlijkt naar warme wellness. Installatie in 30 minuten klaar!!! Heerlijk en snel.

Erwin
Voelt als zonneschijn in huis

Ik beveel Greeniuz van harte aan. Zeer fijne mensen met een prachtige milieu vriendelijke oplossing. Wij hebben een ander huis betrokken en kwamen er in de winter achter dat wij het huis niet op een comfortabele temperatuur krijgen. Op onderzoek gegaan naar een bijverwarming oplossing. Uitgekomen bij Greeniuz en fantastisch geholpen, online en fysiek in de winkel. Wij hebben voor 1 xxl paneel gekozen boven de bank en dat bevalt ons prima. Gebruik gemaakt van een lichtpunt dat wij niet gebruiken waardoor het eruitziet alsof het paneel bij ons huis hoort. Inmiddels voelt de temperatuur in ons huis behaaglijk. Omdat wij ook voor de gateway oplossing hebben gekozen kunnen wij het paneel van afstand bedienen. Wij adviseren Greeniuz.

Corné Schellekens
verwarming (+verlichting) wordt als erg vriendelijk ervaren

Erg prettige warmte, zoals bij vloerverwarming, temperatuur staat altijd op 20,5 graden. Ruimte is altijd behaaglijk en stroomverbruik blijft beperkt.

Gabrielle
Alles ging heel soepel

Eerst informatie gelezen, een klantenadvies gesprek gehad, met goede duidelijke informatie. De volgende dag weer contact gehad om afspraak in te plannen om te kijken welk formaat paneel ik nodig had. Dit kon al gelijk dezelfde middag! Heel snel, professioneel, paneel gezien en gevoeld. Daarna overeenkomst gehad en getekend. Na twee weken werd alles geïnstalleerd en sindsdien eigenaresse van een zeer goed werkend lekker warm paneel in een ruimte van 25m2 middelmatig geïsoleerd oud huis van 1934. Ik ben zeer blij ermee en hoe alles verkopen is. Zeker aan te raden!

B. Traksel
Top apparaat!

Wij zijn heel blij met de aanschaf van de greeniuz. Het verwarmt goed en geeft een fijne warmte af!

Jos
Professioneel bedrijf met uitmuntende produkyen

Heb greenuiz als hoofdberwarming en deze presteerd zoals door greenuiz aangegeven. Super tevreden

Rien
Goede voorlichting en goed product

Perfecte toevoeging om het warmtecomfort te verhogen zonder breekwerk en andere bijkomstige werkzaamheden. Eenvoudige montage , Strak design en veel mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

Freeke Management BV
Een speciale warmte waar je wel aan wennen moet maar goed werkt

Je moet aan dit systeem wel wennen. 's Ochtends als je de timer zet op 6.00 uur 21,0 gr C , terwijl de nacht de thermostaat op 19,0 gr C staat. Duurt het best wel een tijd voordat de temperatuur op 21 gr C is. Verder als je er aan gewend bent een prima systeem

Hans
Lekker warm douchen!

Ik kon mijn badkamer niet meer verwarmen met cv radiator en besloot een warmtepaneel aan te schaffen. De levering was snel. Het advies was het paneel horizontaal op te hangen aan het plafond maar dat beviel niet. Alleen mijn kale hoofd en mijn blote schouders worden zo verwarmd! Na een week het paneel van het plafond verwijderd en vertikaal opgehangen aan een muur. Ik heb nu wel warmte op mijn hele lichaam. Dank zij de instelbare klok is de badkamer 's morgens warm en kan ik mezelf warm afdrogen.

Bas
Super systeem, goede service!

Telefonisch contact gehad, voor advies voor het verwarmen van ons kantoor. Na overleg besloten om 2 panelen aan te schaffen en dezelfde dag opgehaald. Wij hadden gekozen om alles zelf te installeren en aan de hand van de duidelijke handleiding was dit goed te doen. Ons kantoor is nu goed verwarmd, we zijn dan ook zeer tevreden over het advies en de aangeschafte producten. Top!

Jack
Warmte paneel en service overtreft mijn verwachtingen.

Zonder afspraak toch uitstekend te woord gestaan. Afspraak voor voorinspectie en levering werden dezelfde dag nog gemaakt. Levering en plaatsing zelfs binnen 3 weken. Bijzonder tevreden over werking warmte paneel. Dank jullie wel team Greeniuz. Veel succes met jullie product.

Geert
professioneel, keurig, nette montage

Goede website, vlotte offerte en duidelijke uitleg. Na akkoord offerte kwam monteur zaak opnemen en gaf nog een andere beter advies. Montage zelf prima en netjes verzorgd. Monteur nog terug gekomen voor herinstallatie met wifi.

Mw.J.
Perfecte service naar aangename zonnewarmte

Twee warmtepanelen laten installeren als bijverwarming. Boven de zitbank en in de badkamer. Bespaart ons direct al veel gasverbruik. De basistemperatuur kan naar beneden en waar we wat extra warmte nodig hebben, doet het warmtepaneel prima zijn werk. Het was even wennen aan warmte van boven, maar inmiddels koesteren we ons in onze eigen zonnetjes. De keramieken onderplaat verspreidt bovendien ook na uitschakelen nog behaaglijke restwarmte. Superproduct van Nederlandse bodem. We werden goed geadviseerd en de jonge installateur deed perfect zijn werk! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Verder geen omkijken naar en 10 jaar garantie. We zijn er heel blij mee!

Pieter
Totale project goed aangepakt en deskundig uitgevoerd!!

Goed en duidelijk advies, goede communicatie omtrent geheel en installatie snel en grondig uitgevoerd.

Fred
Fantastisch goede producten en fijn bedrijf

Inmiddels heb ik na een prima presentatie ook de werking van de infra rood panelen in de showroom kunnen ervaren. Alles was naar wens en ik heb met vertrouwen voor de eerste twee appartementen de panelen besteld.

oleg
Deskundig, goed advies en heerlijke warmte

In onze zoektocht naar onze woning van het gas af te kunnen koppelen zijn wij in contact gekomen met Greeniuz. Wij hebben daar onze behoefte uitgelegd en het systeem wat zij aanbieden past daar heel goed bij. Wat Greeniuz een fijne partij maakt om mee te werken is dat zij luisteren naar de behoefte een duidelijke uitleg geven over hun Heating systeem.De installatie wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd en na installatie kregen we nog uitleg en advies. Ook denken ze mee in de bestaande installatie in de meterkast. De warmte die de panelen uitstralen is zeer aangenaam.

René
Klasse product

Een innovatieve oplossing voor duurzaam verwarmen.

Rudi van den Putte
Onze kantoorruimte is nu veel meer comfortabel met deze panelen.

De warmte verspreid zich mooi gelijkmatig in de ruimte, geen koude of juist hete plekken in de ruimte. Het kantoor geeft nu veel meer comfort. Het advies gegeven over de hoeveelheid benodigde panelen, het ideale vermogen en de plaats waar de panelen het beste gehangen kunnen worden was helemaal perfect. Het installeren zelf hebben wij zelf gedaan maar daar had wel wat meer documentatie / advies bij gemogen. Toevallig kende wij een installateur die dit type panelen in opdracht hangt en kon ons enkele nuttige tips aan de hand doen. Ook de handleiding van de thermostaat zou beter kunnen, deze is alles behalve duidelijk. Maar het systeem an sich is zeer aan te bevelen.

Cengiz
Uitstekende product van Greeniuz

Professionele installatie zowel voor bedrijven als voor particulieren Door heel Nederland Heerlijk warm, met weinig energie

Dit zeggen greeniuz klanten

Klanten beoordelen ons met een 9.9

Of het nou een hele woning is of een ruimte in huis; met warmtepanelen kan iedereen gasloos verwarmen. Vele tevreden klanten gingen je voor.

Plan een gratis adviesgesprek 

Benieuwd of jouw woning geschikt is? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

  • Ontvang binnen 15 minuten ons advies
  • Binnen 5 werkdagen je bestelling in huis
  • Binnen 6 weken door ons geïnstalleerd
we schakelen over naar zakelijke content...