Video’s

Het greeniuz infrarood verwarmingssysteem

We leggen je de werking van onze infrarood verwarmingspanelen uit en zetten de voordelen die een infrarood verwarmingssysteem met zich meebrengt op een rijtje.

Projectvideo Woonstichting ‘thuis

Ben je benieuwd hoe wij berekenen hoeveel warmtepanelen een ruimte nodig heeft en waar deze geplaatst moeten worden voor het hoogste rendement? In deze video laten we zien hoe we een project voor Woonstichting ’thuis hebben voorzien van ons infrarood verwarmingssysteem.

Duurzaam verwarmen zonder warmtepomp

Voor iedereen die dacht dat een warmtepomp de enige manier is om je huis duurzaam te verwarmen hebben we nieuws! De greeniuz infrarood warmtepanelen helpen je huis op duurzame manier te verwarmen en te besparen op je energiekosten.

Neem afscheid van je elektrische kachel

De elektrische kachel is verleden tijd! Misschien heb je hem zelf ook gebruikt om de badkamer net iets aangenamer warm te krijgen, maar dat hoeft gelukkig niet meer. De greeniuz infrarood verwarmingspanelen zijn geschikt voor iedere ruimte en brengen elke ruimte snel op de door jou gewenste temperatuur.

CV-ketels zijn verleden tijd

Je huis verwarmen met een CV-ketel is al lang niet meer de enige manier van verwarmen. Ben je op zoek naar een duurzame manier om je huis te verwarmen? Met een infrarood verwarmingssysteem maak jij je huis toekomstbestendig, en je bespaart ook nog eens op je energiekosten!

De tijd van radiatoren is vervlogen

Je huis verwarmen door middel van radiatoren is al lang niet meer de meest efficiënte en energiezuinige manier van verwarmen. Een groot deel van de warme lucht vervliegt namelijk al voor jij geniet van de warmte in huis.

Projectvideo Ter Spegelt

De chalets en privé sanitaire voorzieningen van vakantiepark Ter Spegelt zijn voorzien van het greeniuz infrarood verwarmingssysteem. De warmtepanelen helpen het park te besparen op hun energiekosten en laten hun gasten genieten van een constante en aangename temperatuur. Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet? In de video nemen we je mee langs de verschillende realisaties op het vakantiepark.

Jouw directe voordeel

Hang & heat, zo eenvoudig is het
Snelle installatie
Lage piekbelasting
we schakelen over naar zakelijke content...