referenties

Heerlijke warmte in mijn thuiswerkkantoor

“Behaaglijk en gewoon lekker. Simpel in te stellen en te managen via de iPhone en nog mooi ook.”

Joop

Een comfortabele warmte en prettig binnenklimaat

Het restaurant van Hof van Heden in Bergeijk wordt voortaan volledig gasloos verwarmd door het greeniuz heating system. En dankzij het grote aantal zonnepanelen maken ze gebruik van 100% duurzame energie.

Duidelijk, goede communicatie, product met toekomst.

“Naar tevredenheid goed geadviseerd en conform geïnstalleerd. Goede investering, met brede toekomst voor nieuwbouw en ter vervanging van conventionele verwarming.

Gijs

Koude rillingen alleen al bij de gedachten dat je naar de tandarts moet?

Bij deze tandartspraktijk in Krimpen aan de Lek verdwijnen ze als sneeuw voor de zon zodra je de behandelruimte betreedt! Hier heb je het tijdens de behandeling voortaan comfortabel warm dankzij onze greeniuz infrarood warmtepanelen.

Met dank aan Lemmens Interieurs en BURO/S ARCHITECTS

In samenwerking met Woningstichting de Zaligheden een jaren zeventig woning die duurzaam wordt verwarmd met ons greeniuz home heating system. In samenwerking met de bewoners wordt deze woning gemonitord op energieverbruik en comfort.

Woningstichting de Zaligheden
greeniuz

In onze showroom in Gouda zijn de warmtepanelen geïnstalleerd in de kleur zwart, wat hier helemaal past bij het plafond.

Showroom greeniuz Gouda

De ontvangstruimte en kantoor is ingericht met ons office heating system. Hartstikke mooi dat we een bijdrage kunnen leveren aan het duurzaam verwarmen van het eigen pand van deze specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor woningen en bedrijfspanden.

Goforsunpower

In samenwerking met Woningstichting Maasvallei Maastricht is een nieuwe testwoning in Maastricht geïnstalleerd met het greeniuz home heating system.

In deze woning wordt data verzameld over het energiegebruik en comfort van de bewoners. Deze data wordt gebruikt in het onderzoekstraject waarin wij aan gaan tonen dat verwarmen met infrarood een duurzaam en betaalbaar alternatief kan zijn ten opzichte van traditionele en nieuwere verwarmingsoplossingen.

Woningstichting Maasvallei Maastricht

Mooi product en fijn bedrijf. Erg mooi product en fijne samenwerking, ook m.b.t. gasloos maken van objecten is dit helemaal perfect.

Bart van der Meijden
Recreatiepark Ter Spegelt

“Hele goede en duidelijke voorlichting over het product. Er was niet alleen een verhaal van de kant van het bedrijf maar er was ook royaal een luisterend oor. We zijn SAMEN tot een oplossing gekomen. Helaas waren er een paar punten van aandacht nodig na de plaatsing, maar hier blijkt service op een zeer hoog level! In voorkomende gevallen…zeker, dan komen we weer!”

Jos Biemans

In samenwerking met BouwBewust BV zijn bij deze nieuwbouw woningen in Limburg onze warmtepanelen ingebouwd. In combinatie met zonnepanelen wordt hier helemaal zonder gas verwarmd.

BouwBewust BV
Klein inbouw warmtepaneel plafond

In de gerenoveerde kantoren van KnaapenGroep in Son zijn onze warmtepanelen geïnstalleerd in het systeemplafond. Tijdens de verbouwing is gekozen om radiatoren niet te verplaatsen maar te verwijderen. En te kiezen voor gasloos en duurzaam verwarmen.

KnaapenGroep