Over greeniuz

greeniuz

Hallo, wij zijn greeniuz!

Wij zijn een Nederlandse producent van infrarood warmtepanelen. De greeniuz panelen worden gemaakt in de Brainport regio Eindhoven en zijn échte Nederlandse producten.

Wij vinden dat comfortabel en gasloos verwarmen in huis binnen handbereik moet zijn. Samen met onze collega’s zetten wij ons in om elk Nederlands huishouden te voorzien van een duurzame en betaalbare verwarmingsoplossing.

Het greeniuz home heating system is 100% elektrisch en modulair opgebouwd. Zo kunnen wij voor elke ruimte een perfect binnenklimaat creëren. En, in slechts één dag halen we jouw woning van het gas af.

 

Emmy vertelt je meer over greeniuz

Jouw directe voordeel

Geen onderhoud
10
10 jaar garantie
Snelle installatie

Een stukje historie

Eigenaren Dirk Bellemakers en Pieter Lapré hebben de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan in het verduurzamen van woningen. In overvloed zagen zij kansen om het klimaat te verbeteren. Zo ook de meerwaarde van infrarood warmteoplossing voor complete woningen en kantoren. De oprichting van greeniuz was een feit en de productontwikkeling van infrarood warmtepanelen werd gestart in eigen beheer.

Dat het een nieuwe en andere manier van verwarmen is dan we gewend zijn, zijn we ons van bewust. Maar dat het comfortabel én duurzaam is, daar zijn we van overtuigd.

– Dirk & Pieter

De greeniuz specialisten

Sjoerd de Laat
Emmy Kruip
Laurence van Vlodrop
Pieter Lapré
Carl Slenders
Maud van Poppel
Mariola Hoffman
Dirk Bellemakers
Jirre den Biesen
Sandra Ummels

Van Nederlandse bodem

Het greeniuz home heating system is een écht Nederlands product en daar zijn we trots op! Onze panelen zijn in samenwerking met de beste universitaire knappe koppen ontwikkeld en worden volledig geproduceerd in de Brainport regio Eindhoven. Wij zijn tevens nauw betrokken bij regionale en nationale onderzoekstrajecten om de toepassing van infrarood verwarming verder te vergroten.

Lees ons onderzoek

Wij werken samen met

Betaalbaarheid & bereikbaarheid

In de traditionele bouwmarkt gaat de inkoop van materialen en installaties vaak via verschillende kanalen. Hierdoor betaal jij als consument de hoofdprijs voor een product. Bij greeniuz maken wij geen gebruik van tussenhandel of groothandel. Betaalbaarheid en bereikbaarheid van een innovatieve duurzame oplossing voor iedereen, daar zetten wij ons voor in! Jij kan dan ook rechtstreeks bij ons inkopen en de panelen zelf installeren. Laat je het toch liever aan ons over? Onze installateurs nemen de installatie graag voor jou uit handen.

Ontdek het greeniuz systeem
Nadelen infrarood verwarming
wil notten
SUPER en SUPER en SUPER

Koude badkamer verheerlijkt naar warme wellness. Installatie in 30 minuten klaar!!! Heerlijk en snel.

Erwin
Voelt als zonneschijn in huis

Ik beveel Greeniuz van harte aan. Zeer fijne mensen met een prachtige milieu vriendelijke oplossing. Wij hebben een ander huis betrokken en kwamen er in de winter achter dat wij het huis niet op een comfortabele temperatuur krijgen. Op onderzoek gegaan naar een bijverwarming oplossing. Uitgekomen bij Greeniuz en fantastisch geholpen, online en fysiek in de winkel. Wij hebben voor 1 xxl paneel gekozen boven de bank en dat bevalt ons prima. Gebruik gemaakt van een lichtpunt dat wij niet gebruiken waardoor het eruitziet alsof het paneel bij ons huis hoort. Inmiddels voelt de temperatuur in ons huis behaaglijk. Omdat wij ook voor de gateway oplossing hebben gekozen kunnen wij het paneel van afstand bedienen. Wij adviseren Greeniuz.

Corné Schellekens
verwarming (+verlichting) wordt als erg vriendelijk ervaren

Erg prettige warmte, zoals bij vloerverwarming, temperatuur staat altijd op 20,5 graden. Ruimte is altijd behaaglijk en stroomverbruik blijft beperkt.

Gabrielle
Alles ging heel soepel

Eerst informatie gelezen, een klantenadvies gesprek gehad, met goede duidelijke informatie. De volgende dag weer contact gehad om afspraak in te plannen om te kijken welk formaat paneel ik nodig had. Dit kon al gelijk dezelfde middag! Heel snel, professioneel, paneel gezien en gevoeld. Daarna overeenkomst gehad en getekend. Na twee weken werd alles geïnstalleerd en sindsdien eigenaresse van een zeer goed werkend lekker warm paneel in een ruimte van 25m2 middelmatig geïsoleerd oud huis van 1934. Ik ben zeer blij ermee en hoe alles verkopen is. Zeker aan te raden!

B. Traksel
Top apparaat!

Wij zijn heel blij met de aanschaf van de greeniuz. Het verwarmt goed en geeft een fijne warmte af!

Jos
Professioneel bedrijf met uitmuntende produkyen

Heb greenuiz als hoofdberwarming en deze presteerd zoals door greenuiz aangegeven. Super tevreden

Rien
Goede voorlichting en goed product

Perfecte toevoeging om het warmtecomfort te verhogen zonder breekwerk en andere bijkomstige werkzaamheden. Eenvoudige montage , Strak design en veel mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

Freeke Management BV
Een speciale warmte waar je wel aan wennen moet maar goed werkt

Je moet aan dit systeem wel wennen. 's Ochtends als je de timer zet op 6.00 uur 21,0 gr C , terwijl de nacht de thermostaat op 19,0 gr C staat. Duurt het best wel een tijd voordat de temperatuur op 21 gr C is. Verder als je er aan gewend bent een prima systeem

Hans
Lekker warm douchen!

Ik kon mijn badkamer niet meer verwarmen met cv radiator en besloot een warmtepaneel aan te schaffen. De levering was snel. Het advies was het paneel horizontaal op te hangen aan het plafond maar dat beviel niet. Alleen mijn kale hoofd en mijn blote schouders worden zo verwarmd! Na een week het paneel van het plafond verwijderd en vertikaal opgehangen aan een muur. Ik heb nu wel warmte op mijn hele lichaam. Dank zij de instelbare klok is de badkamer 's morgens warm en kan ik mezelf warm afdrogen.

Bas
Super systeem, goede service!

Telefonisch contact gehad, voor advies voor het verwarmen van ons kantoor. Na overleg besloten om 2 panelen aan te schaffen en dezelfde dag opgehaald. Wij hadden gekozen om alles zelf te installeren en aan de hand van de duidelijke handleiding was dit goed te doen. Ons kantoor is nu goed verwarmd, we zijn dan ook zeer tevreden over het advies en de aangeschafte producten. Top!

Jack
Warmte paneel en service overtreft mijn verwachtingen.

Zonder afspraak toch uitstekend te woord gestaan. Afspraak voor voorinspectie en levering werden dezelfde dag nog gemaakt. Levering en plaatsing zelfs binnen 3 weken. Bijzonder tevreden over werking warmte paneel. Dank jullie wel team Greeniuz. Veel succes met jullie product.

Geert
professioneel, keurig, nette montage

Goede website, vlotte offerte en duidelijke uitleg. Na akkoord offerte kwam monteur zaak opnemen en gaf nog een andere beter advies. Montage zelf prima en netjes verzorgd. Monteur nog terug gekomen voor herinstallatie met wifi.

Mw.J.
Perfecte service naar aangename zonnewarmte

Twee warmtepanelen laten installeren als bijverwarming. Boven de zitbank en in de badkamer. Bespaart ons direct al veel gasverbruik. De basistemperatuur kan naar beneden en waar we wat extra warmte nodig hebben, doet het warmtepaneel prima zijn werk. Het was even wennen aan warmte van boven, maar inmiddels koesteren we ons in onze eigen zonnetjes. De keramieken onderplaat verspreidt bovendien ook na uitschakelen nog behaaglijke restwarmte. Superproduct van Nederlandse bodem. We werden goed geadviseerd en de jonge installateur deed perfect zijn werk! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Verder geen omkijken naar en 10 jaar garantie. We zijn er heel blij mee!

Pieter
Totale project goed aangepakt en deskundig uitgevoerd!!

Goed en duidelijk advies, goede communicatie omtrent geheel en installatie snel en grondig uitgevoerd.

Fred
Fantastisch goede producten en fijn bedrijf

Inmiddels heb ik na een prima presentatie ook de werking van de infra rood panelen in de showroom kunnen ervaren. Alles was naar wens en ik heb met vertrouwen voor de eerste twee appartementen de panelen besteld.

oleg
Deskundig, goed advies en heerlijke warmte

In onze zoektocht naar onze woning van het gas af te kunnen koppelen zijn wij in contact gekomen met Greeniuz. Wij hebben daar onze behoefte uitgelegd en het systeem wat zij aanbieden past daar heel goed bij. Wat Greeniuz een fijne partij maakt om mee te werken is dat zij luisteren naar de behoefte een duidelijke uitleg geven over hun Heating systeem.De installatie wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd en na installatie kregen we nog uitleg en advies. Ook denken ze mee in de bestaande installatie in de meterkast. De warmte die de panelen uitstralen is zeer aangenaam.

René
Klasse product

Een innovatieve oplossing voor duurzaam verwarmen.

Rudi van den Putte
Onze kantoorruimte is nu veel meer comfortabel met deze panelen.

De warmte verspreid zich mooi gelijkmatig in de ruimte, geen koude of juist hete plekken in de ruimte. Het kantoor geeft nu veel meer comfort. Het advies gegeven over de hoeveelheid benodigde panelen, het ideale vermogen en de plaats waar de panelen het beste gehangen kunnen worden was helemaal perfect. Het installeren zelf hebben wij zelf gedaan maar daar had wel wat meer documentatie / advies bij gemogen. Toevallig kende wij een installateur die dit type panelen in opdracht hangt en kon ons enkele nuttige tips aan de hand doen. Ook de handleiding van de thermostaat zou beter kunnen, deze is alles behalve duidelijk. Maar het systeem an sich is zeer aan te bevelen.

Cengiz
Uitstekende product van Greeniuz

Professionele installatie zowel voor bedrijven als voor particulieren Door heel Nederland Heerlijk warm, met weinig energie

Maartje
Comfortabele warmte, duurzaam, prijs-kwaliteit: top!

Enorm tevreden met de 9 panelen die wij op de 1e verdieping en zolderetage hebben ingebouwd. Het betreft een jaren 30 woning o.a. voorzien van spouwmuurisolatie. Aangesloten op thermostaat = altijd zeker van de juiste temperatuur. Eenvoudig te plaatsen. Warmte voelt heel prettig aan. Esthetisch (geen radiatoren en bijbehorende leidingen meer nodig) en duurzaam: voor ons een goede keus geweest!

Rick
Positieve ervaring van koop tot installatie

De mensen van Greeniuz zijn zeer deskundig en vanuit een plattegrond wordt snel een passende oplossing op maat aangereikt. Tijdens onze verbouwing besloten in de entree ook over te gaan van radiator naar IR paneel en dat kon zonder problemen worden toegevoegd. Installatie zeer netjes.

Jan
Goede aanvulling op CV , heel confortabel en besparing op de stookkosten

Wij hebben een jaren 80 woning met een traditionele CV installatie. In het deel van de kamer waar we het meest zitten, hebben we een 500W infraroodpaneel aan het plafond gemonteerd. Onopvallend en strak paneel. Het geeft een heerlijke stralingswarmte, terwijl we de CV thermostaat 0,5 graden lager gezet hebben voor de rest van de kamer. We zijn zeer tevreden met ons Greeniuz paneel en de service bij het installeren van het.

Rob
goed bevallen

goede ondersteuning en hulp en goed bereikbaar.

CPJ
Egale verwarming voor ruimte als cv laag staat 's nachts.

Aangename warmte vanaf het plafond zonder bewegingsruimte in te nemen. Werkt zelfstandig met eigen thermostaat. De fluctuatie in themperatuur is groot.

Philip Nijs
Goed product!

Comfortabele warmte, werkt goed en doet wat hij moet doen.

Dit zeggen greeniuz klanten

Klanten beoordelen ons met een 9.1

Gebaseerd op 134 reviews.

Of het nu een hele woning is of een ruimte in huis; met warmtepanelen kan iedereen gasloos verwarmen. Vele tevreden klanten gingen je voor.

Is jouw woning geschikt?

we schakelen over naar zakelijke content...