over ons

Met samen 15 jaar ervaring in de branche van infrarood verwarming en ervaring in het verduurzamen van woningen door het plaatsen van hoogwaardige kozijnen en deuren zagen wij kansen om ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van het klimaat. Daarom zijn we in eigen beheer begonnen met de productontwikkeling van infrarood warmtepanelen.

 

In dezelfde tijd dat wij ons product aan het ontwikkelen waren heeft de Nederlandse overheid het besluit genomen dat we in 2050 van het gas af moeten zijn. Er moeten dus andere oplossingen komen voor het verwarmen van woningen en kantoren dan de traditionele cv-ketel. We zien allemaal dat het nu nog niet lukt met de bestaande duurzame verwarmingsoplossingen, omdat dit te kostbaar is. Met onze warmtepanelen kan daarentegen iedereen van het gas af. Een perfecte timing dus, want wij waren klaar om de markt op te gaan.

onze missie

Alle woningen in Nederland comfortabel en gasloos verwarmen is onze missie.

Wij geloven erin dat door de toepassing van infrarood het mogelijk is om gehele woningen en kantoren op deze manier te verwarmen. Dat het een nieuwe, andere manier van verwarmen is dan dat we gewend zijn, daar zijn we ons van bewust. Maar dat het comfortabel én duurzaam is, daar zijn we van overtuigd.

Dat is waarom wij onze warmtepanelen op basis van infrarood ontwikkeld hebben. Hiermee kan iedereen van het gas af. Door uitleg te geven over de werking van infrarood en te inspireren om duurzamer te verwarmen zetten wij ons in om een beter klimaat te realiseren.

wij werken samen met