Innovatie staat bij ons voorop

Het greeniuz home heating system is speciaal ontwikkeld als totaaloplossing voor het verwarmen van een hele woning of enkele ruimtes in huis. We werken nauw samen met technische univeristeiten, regionale en lokale overheden om te bewijzen dat infrarood verwarming een comfortabele, energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossing is die de energietransitie versnelt.

 

 

Bewezen kwaliteit

  • Onderdeel van diverse onderzoekstrajecten
  • Samenwerking lokale & regionale overheden
  • Meest efficiënte infrarood warmtepaneel van Nederland

Na veelvoudig onderzoek zijn wij tot de beste materialen gekomen om het greeniuz warmtepaneel samen te stellen. Denk hierbij aan hoogwaardig isolatiemateriaal voor een minimaal warmteverlies en de keuze van een keramische voorplaat, waardoor je efficiënt met het stroomverbruik om kan gaan.

Van de energie die omgezet wordt in warmte, zet het greeniuz warmtepaneel 71% om in straling en 21% in convectie. Deze gouden combinatie maakt dat wij de meest efficiënte warmtepanelen hebben van Nederland.

Meer over efficiency

100% elektrisch

Wij geloven in innovatieve en makkelijke oplossingen in huis. De greeniuz warmtepanelen zijn 100% elektrisch en sluit je gemakkelijk aan op de bestaande lichtpunten.

Geen onderhoud

Onze hoogwaardige infrarood panelen hebben geen bewegende of draaiende componenten die kapot kunnen gaan. Infrarood verwarmen met greeniuz is dan ook onderhoudsvrij. Haal één keer per jaar een doekje er overheen en je bent klaar.

Wij staan garant voor kwaliteit en bieden dan ook 30 jaar garantie op het verwarmingscomponent.

Comfort garantie

Een comfortabel leven is een van de basisbehoeften van de mens. Comfort wordt bepaald door een aantal factoren die op elkaar inwerken. Efficiënt het gewenste comfortniveau bereiken maakt hierbij het voelbare verschil.

Overstappen naar infrarood?

Benieuwd of jouw woning geschikt is? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

 

  • Ontvang binnen 15 minuten ons advies
  • Binnen 2 weken je bestelling in huis
  • Binnen 6 weken door ons geïnstalleerd
Plan een gratis adviesgesprek
Klanten
beoordelen
ons met een
9.1
we schakelen over naar zakelijke content...