Hallo, wij zijn greeniuz!

Wij zijn een Nederlandse producent van infrarood warmtepanelen. De greeniuz panelen worden gemaakt in de Brainport regio Eindhoven en zijn échte Nederlandse producten.

Wij vinden dat comfortabel en gasloos verwarmen in huis binnen handbereik moet zijn. Samen met onze collega’s zetten wij ons in om elk Nederlands huishouden te voorzien van een duurzame en betaalbare verwarmingsoplossing.

Het greeniuz home heating system is 100% elektrisch en modulair opgebouwd. Zo kunnen wij voor elke ruimte een perfect binnenklimaat creëren. En, in slechts één dag halen we jouw woning van het gas af.

 

Emmy vertelt je meer over greeniuz

Jouw directe voordeel

Geen onderhoud
10
10 jaar garantie
Snelle installatie

Een stukje historie

Eigenaren Dirk Bellemakers en Pieter Lapré hebben de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan in het verduurzamen van woningen. In overvloed zagen zij kansen om het klimaat te verbeteren. Zo ook de meerwaarde van infrarood warmteoplossing voor complete woningen en kantoren. De oprichting van greeniuz was een feit en de productontwikkeling van infrarood warmtepanelen werd gestart in eigen beheer.

Dat het een nieuwe en andere manier van verwarmen is dan we gewend zijn, zijn we ons van bewust. Maar dat het comfortabel én duurzaam is, daar zijn we van overtuigd.

– Dirk & Pieter

Van Nederlandse bodem

Het greeniuz home heating system is een écht Nederlands product en daar zijn we trots op! Onze panelen zijn in samenwerking met de beste universitaire knappe koppen ontwikkeld en worden volledig geproduceerd in de Brainport regio Eindhoven. Wij zijn tevens nauw betrokken bij regionale en nationale onderzoekstrajecten om de toepassing van infrarood verwarming verder te vergroten.

Wij werken samen met

Betaalbaarheid & bereikbaarheid

In de traditionele bouwmarkt gaat de inkoop van materialen en installaties vaak via verschillende kanalen. Hierdoor betaal jij als consument de hoofdprijs voor een product. Betaalbaarheid en bereikbaarheid van een innovatieve duurzame oplossing voor iedereen, daar zetten wij ons voor in! Jij kan dan ook rechtstreeks bij ons inkopen en de panelen zelf installeren. Laat je het toch liever aan ons over? Onze installateurs nemen de installatie graag voor jou uit handen.

Nadelen infrarood verwarming
Koos
Verwachting waargemaakt.

Inmiddels hebben wij ruim 3 maand de Greeniuz infrarood panelen in gebruik incl. de periode met lage buitentemperaturen en onze ervaring is positief. Het adviesgesprek en plaatsing van de panelen is vlot gegaan en netjes uitgevoerd. Beneden wordt verwarmd met 6 panelen, 4 x 400 watt in de woonkamer, 1 x 300 watt in de keuken en 1x 300 watt in de hal. Daarnaast nog 1 x 300 watt paneel met verlichting in de badkamer. De panelen zijn prima in staat om de vertrekken comfortabel warm te krijgen. Het is in het begin wel even zoeken naar de juiste temperatuurinstelling bij de juiste tijden omdat de panelen traag op gang komen en men dus vooruit moet denken om het systeem tijd te geven. Met de “slimme” thermostaten is dat gelukt en bijstelling is nu eigenlijk niet meer nodig, alles gaat automatisch. Ons gasverbruik is nu zeer laag, cv gaat alleen aan bij douchen en warm water in de badkamer. Over het stroom verbruik kan ik nog te weinig zeggen, als ik naar de gegevens van de P1 dongel op de slimme meter kijk ben ik in totaal de afgelopen donkere koude maanden maanden niet meer energiekosten( gas + stroom)kwijt dan anders, de verhouding is alleen omgekeerd. Richting het voorjaar zal dat gunstiger worden omdat ik dan meer rechtstreekse zonne-energie van de zonnepanelen kan gebruiken. Alles bij elkaar een positieve ervaring en geen spijt!

Arjen de Ruyter
Heerlijke warmte in onze badkamer

De roestige designradiator in de badkamer was aan vervanging toe. Na een zoektocht op internet zag ik de panelen van Greeniuz. Na telefonisch contact kregen we advies over welk paneel het meest geschikt zou zijn. De bestelling werd binnen enkele dagen afgeleverd en de montage was eenvoudig. De badkamer is warmer dan met de radiator en als het goed is, met minder kosten. Zoek je warmte met lage kosten? Niet meer twijfelen.

J. Beverwijk
Een heerlijk verwarmde en goed verlichte badkamer. Top!

Al onze ongemakken in de badkamer zijn hierdoor opgelost; optimaal gebruik van de badkamer, de lelijke radiator is weg en we hebben het snel warm door de stralingswarmte. Volledige controle over de temperatuur in de badkamer, zonder de cv-ketel aan te hoeven raken. We kunnen nu zelf bepalen wanneer we het warm willen hebben. Optimaal gebruik van de warmte, absolute aanrader! In onze badkamer hadden we de verlichting niet in het midden zitten tot onze frustratie, alhoewel het lichtpunt daar wel zit. Het warmte paneel is daar nu wel netjes gepositioneerd en met de verlichting hebben we overal warmte én zacht licht.

Paul
Zeer tevreden over besluit Greenuiz panelen te kopen.

Na de eerste afspraak op het kantoor kregen we een duidelijke uitleg en voldoende informatie waarmee we naar huis konden. Thuis hoefden we niet lang na te denken en we besloten om 2 panelen te laten plaatsen: 1 in de badkamer en 1 in de zithoek. De installatie verliep erg vlot zodat we meteen konden ervaren wat de warmteopbrengst van de panelen was. Deze was boven verwachting goed. We hebben geen spijt van ons besluit en genieten iedere dag van de heerlijke warmte.

IJsbrand
We hebben voor Greeniuz gekozen vanwege het grote bereik van de infraroodpanelen en hun werkwijze. We kregen de indruk dat ze goed werk wilden leveren en dat hebben ze volledig waargemaakt: tijdens het adviesgesprek (videobellen), aan de telefoon, bij de bezorging en het plaatsen van de veertien panelen. De installatie verliep uitstekend. De monteur deed zorgvuldig en kundig zijn werk, steeds in afstemming met ons. Kortom, we bewaren een goede herinnering aan het traject en genieten nu van het resultaat, van de zonnige warmte!

Communicatie, levering en installatie waren tot volle tevredenheid.

Robbert
Greeniuz warmtepanelen, goed besluit. 100% tevreden!

Wij zijn voor onze woning en kantoorruimtes volledig overgeschakeld naar verwarming via warmtepanelen van Greeniuz. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen. Via App per ruimte met dag/weekprogramma eenvoudig te regelen. Behaaglijke en duurzame warmte. Ook het duidelijke technisch advies, begeleiding en contact met Greeniuz is fantastisch, 100% aanrader!

Hans
Niets te klagen, niets te zeuren, gewoon geweldig!

Vandaag, donderdag 10 november 2022 zijn 7 infrarood panelen (zes 400 watt en één 500 watt paneel) bij ons geïnstalleerd in de woonkamer, keuken, hal en bijkeuken. We hebben een twee onder één kap woning. Uiteraard kunnen wij nog niets definitiefs zeggen over het warmtegevoel maar toen de panelen werden ingeschakeld bij de eerste test en ze nog lang niet op vol vermogen draaiden voelden we al een behaaglijke warmte ontstaan en zijn we nu al overtuigd. En het duurde niet eens lang, tijdens de installatie was het zo'n 14/15 graden in huis, ook doordat de voordeur nogal geregeld openging. De panelen zijn voor ons de hoofdverwarming, dus trekken we een lange neus naar meneer Poetin. Nu nog de plaatsing van een warmtepompboiler en de cv ketel kan eruit, hopelijk dit jaar december nog. Raymond was de installateur en hij heeft puik werk afgeleverd (er bestaan nog steeds vaklieden in Nederland) en hij vond onze zelfgemaakte crunchy kippetjes heel lekker, wat ook al een pré is. Het hele gebeuren, vanaf het eerste gesprek met Pieter Lapré in Eindhoven tot en met installatie, verliep heel soepel en duidelijk. We zijn bijzonder tevreden. Of wij Greeniuz aanbevelen?? Wat denkt u! Hans en Ellen, Winterswijk

Gwenda
Bijzonder goed besluit

In mijn huis is infrarood verwarming via Greeniuz geïnstalleerd, in de badkamer, woonkamer, keuken, tuinkamer en werkkamer. Elke ruimte is apart te verwarmen, wat niet alleen comfortabel is maar je ook grip geeft op je elektriciteitsverbruik. De warmte van de panelen is bijzonder aangenaam. In vergelijking tot een andere aanbieder in Nederland (Redwell) zijn de panelen en de installatie van Greeniuz veel en veel aantrekkelijker geprijsd. De CV-ketel wordt nu alleen nog gebruikt voor warm water. Gasverbruik is dus minimaal geworden. De panelen zijn mooi om te zien. In de badkamer is het paneel tevens de verlichting. Warm en helder licht in een aangenaam warme badkamer is het resultaat. Naast de goede kwaliteit van het product valt ook de vriendelijke servicegerichtheid van de medewerkers van Greeniuz op. Het werkt bijzonder prettig samen met mensen die plezier hebben in hun werk en een waardevolle bijdrage willen leveren aan een betere energietoekomst voor iedereen.

wil notten
SUPER en SUPER en SUPER

Koude badkamer verheerlijkt naar warme wellness. Installatie in 30 minuten klaar!!! Heerlijk en snel.

Erwin
Voelt als zonneschijn in huis

Ik beveel Greeniuz van harte aan. Zeer fijne mensen met een prachtige milieu vriendelijke oplossing. Wij hebben een ander huis betrokken en kwamen er in de winter achter dat wij het huis niet op een comfortabele temperatuur krijgen. Op onderzoek gegaan naar een bijverwarming oplossing. Uitgekomen bij Greeniuz en fantastisch geholpen, online en fysiek in de winkel. Wij hebben voor 1 xxl paneel gekozen boven de bank en dat bevalt ons prima. Gebruik gemaakt van een lichtpunt dat wij niet gebruiken waardoor het eruitziet alsof het paneel bij ons huis hoort. Inmiddels voelt de temperatuur in ons huis behaaglijk. Omdat wij ook voor de gateway oplossing hebben gekozen kunnen wij het paneel van afstand bedienen. Wij adviseren Greeniuz.

Corné Schellekens
verwarming (+verlichting) wordt als erg vriendelijk ervaren

Erg prettige warmte, zoals bij vloerverwarming, temperatuur staat altijd op 20,5 graden. Ruimte is altijd behaaglijk en stroomverbruik blijft beperkt.

Gabrielle
Alles ging heel soepel

Eerst informatie gelezen, een klantenadvies gesprek gehad, met goede duidelijke informatie. De volgende dag weer contact gehad om afspraak in te plannen om te kijken welk formaat paneel ik nodig had. Dit kon al gelijk dezelfde middag! Heel snel, professioneel, paneel gezien en gevoeld. Daarna overeenkomst gehad en getekend. Na twee weken werd alles geïnstalleerd en sindsdien eigenaresse van een zeer goed werkend lekker warm paneel in een ruimte van 25m2 middelmatig geïsoleerd oud huis van 1934. Ik ben zeer blij ermee en hoe alles verkopen is. Zeker aan te raden!

B. Traksel
Top apparaat!

Wij zijn heel blij met de aanschaf van de greeniuz. Het verwarmt goed en geeft een fijne warmte af!

Jos
Professioneel bedrijf met uitmuntende produkyen

Heb greenuiz als hoofdberwarming en deze presteerd zoals door greenuiz aangegeven. Super tevreden

Rien
Goede voorlichting en goed product

Perfecte toevoeging om het warmtecomfort te verhogen zonder breekwerk en andere bijkomstige werkzaamheden. Eenvoudige montage , Strak design en veel mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

Freeke Management BV
Een speciale warmte waar je wel aan wennen moet maar goed werkt

Je moet aan dit systeem wel wennen. 's Ochtends als je de timer zet op 6.00 uur 21,0 gr C , terwijl de nacht de thermostaat op 19,0 gr C staat. Duurt het best wel een tijd voordat de temperatuur op 21 gr C is. Verder als je er aan gewend bent een prima systeem

Hans
Lekker warm douchen!

Ik kon mijn badkamer niet meer verwarmen met cv radiator en besloot een warmtepaneel aan te schaffen. De levering was snel. Het advies was het paneel horizontaal op te hangen aan het plafond maar dat beviel niet. Alleen mijn kale hoofd en mijn blote schouders worden zo verwarmd! Na een week het paneel van het plafond verwijderd en vertikaal opgehangen aan een muur. Ik heb nu wel warmte op mijn hele lichaam. Dank zij de instelbare klok is de badkamer 's morgens warm en kan ik mezelf warm afdrogen.

Bas
Super systeem, goede service!

Telefonisch contact gehad, voor advies voor het verwarmen van ons kantoor. Na overleg besloten om 2 panelen aan te schaffen en dezelfde dag opgehaald. Wij hadden gekozen om alles zelf te installeren en aan de hand van de duidelijke handleiding was dit goed te doen. Ons kantoor is nu goed verwarmd, we zijn dan ook zeer tevreden over het advies en de aangeschafte producten. Top!

Jack
Warmte paneel en service overtreft mijn verwachtingen.

Zonder afspraak toch uitstekend te woord gestaan. Afspraak voor voorinspectie en levering werden dezelfde dag nog gemaakt. Levering en plaatsing zelfs binnen 3 weken. Bijzonder tevreden over werking warmte paneel. Dank jullie wel team Greeniuz. Veel succes met jullie product.

Geert
professioneel, keurig, nette montage

Goede website, vlotte offerte en duidelijke uitleg. Na akkoord offerte kwam monteur zaak opnemen en gaf nog een andere beter advies. Montage zelf prima en netjes verzorgd. Monteur nog terug gekomen voor herinstallatie met wifi.

Mw.J.
Perfecte service naar aangename zonnewarmte

Twee warmtepanelen laten installeren als bijverwarming. Boven de zitbank en in de badkamer. Bespaart ons direct al veel gasverbruik. De basistemperatuur kan naar beneden en waar we wat extra warmte nodig hebben, doet het warmtepaneel prima zijn werk. Het was even wennen aan warmte van boven, maar inmiddels koesteren we ons in onze eigen zonnetjes. De keramieken onderplaat verspreidt bovendien ook na uitschakelen nog behaaglijke restwarmte. Superproduct van Nederlandse bodem. We werden goed geadviseerd en de jonge installateur deed perfect zijn werk! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Verder geen omkijken naar en 10 jaar garantie. We zijn er heel blij mee!

Pieter
Totale project goed aangepakt en deskundig uitgevoerd!!

Goed en duidelijk advies, goede communicatie omtrent geheel en installatie snel en grondig uitgevoerd.

Fred
Fantastisch goede producten en fijn bedrijf

Inmiddels heb ik na een prima presentatie ook de werking van de infra rood panelen in de showroom kunnen ervaren. Alles was naar wens en ik heb met vertrouwen voor de eerste twee appartementen de panelen besteld.

oleg
Deskundig, goed advies en heerlijke warmte

In onze zoektocht naar onze woning van het gas af te kunnen koppelen zijn wij in contact gekomen met Greeniuz. Wij hebben daar onze behoefte uitgelegd en het systeem wat zij aanbieden past daar heel goed bij. Wat Greeniuz een fijne partij maakt om mee te werken is dat zij luisteren naar de behoefte een duidelijke uitleg geven over hun Heating systeem.De installatie wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd en na installatie kregen we nog uitleg en advies. Ook denken ze mee in de bestaande installatie in de meterkast. De warmte die de panelen uitstralen is zeer aangenaam.

Dit zeggen greeniuz klanten

Klanten beoordelen ons met een 9.1

Of het nu een hele woning is of een ruimte in huis; met warmtepanelen kan iedereen gasloos verwarmen. Vele tevreden klanten gingen je voor.

Is jouw woning geschikt?

Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

we schakelen over naar zakelijke content...