Nederlands product

Een écht Nederlands product

Eigenaren Dirk Bellemakers en Pieter Lapré hebben de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan in het verduurzamen van woningen. De productontwikkeling van infrarood warmtepanelen werd gestart in eigen beheer. Het zijn dus échte Nederlandse producten en daar zijn we trots op!

Productie dicht bij huis

  • Materialen en onderdelen uit Brainport regio Eindhoven
  • Met de grootste zorgvuldigheid samengesteld
  • Kwaliteitscontrole & kwaliteitsborging

Alle materialen en onderdelen voor de greeniuz warmtepanelen worden in Brainport regio Eindhoven geproduceerd. Het aluminiumframe van de greeniuz panelen wordt met zorgvuldigheid verwerkt en gepoedercoat.

Goed laswerk zorgt vervolgens voor extra stevigheid, veiligheid en een moderne uitstraling. Zo zijn lasnaden bij onze panelen niet te bekennen. Vervolgens worden de overige componenten van het paneel ingebouwd.

Met de productie in de achtertuin is het voor ons eenvoudig een kwaliteitscontrole uit te voeren. Sterker nog; er gaat niks de deur uit voordat wij het persoonlijk hebben gecontroleerd en goedgekeurd.

Meer over techniek

100% circulair

De greeniuz warmtepanelen zijn in beginsel een duurzaam verwarmingsalternatief voor wie deels of geheel van het gas af wil. Wanneer het aankomt op duurzaamheid, trekken we dit graag in een breder perspectief. Bij de realisatie van onze panelen hebben we gefocust op een groene voetprint en het hergebruik van materialen.

Onderzoek

Infrarood als hoofdverwarmingssysteem in een woning blijft een punt waarover de meningen verschillen. Wij zijn nauw betrokken bij regionale en nationale onderzoekstrajecten om de toepassing van infrarood verwarming verder te vergroten en te bewijzen.

Brabantse mentaliteit

Binnen greeniuz hebben wij een no-nonsens cultuur. We denken in mogelijkheden en oplossingen. We vinden persoonlijk contact, zowel onderling met collega’s als met onze klanten, ontzettend belangrijk.

Hallo, wij zijn greeniuz!

Overstappen naar infrarood?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Sjoerd staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevol advies.

 

  • Ontvang binnen 15 minuten ons advies
  • Binnen 2 weken je bestelling in huis
  • Binnen 6 weken door ons geïnstalleerd
Contact
Klanten
beoordelen
ons met een
9.1
we schakelen over naar zakelijke content...