Installatie van topkwaliteit

Wij staan garant voor gedegen advies, een professionele aanpak en zorgvuldige uitvoering zodat jij als klant volledig ontzorgd wordt.

Ervaren vakmensen

  • Gecertificeerde installateurs
  • 15+ jaar kennis en ervaring
  • Persoonlijk en eerlijk advies

Onze collega’s spelen een belangrijke en onderscheidende rol in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Door uitgebreide opleidingen en up-to-date kennis zijn onze installateurs volledig in staat om volgens de laatste normen te installeren.

Dat doen we overigens met de grootste zorg; vanaf het moment dat we de voordeur binnen stappen tot oplevering.

Landelijke dekking & flexibiliteit

We hebben installateurs door het hele land zitten met ruime ervaring in het installeren van warmtepanelen. Zodoende kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland klanten bedienen en helpen gasloos te verwarmen.

 

Kijkje achter de schermen

Ben je benieuwd hoe wij berekenen hoeveel warmtepanelen een ruimte nodig heeft en waar deze geplaatst moeten worden voor het hoogste rendement? In deze video laten we zien hoe we een project voor Woonstichting ’Thuis hebben voorzien van ons infrarood verwarmingssysteem.

Binnen 6 weken geïnstalleerd

  • Uit voorraad leverbaar
  • Binnen 10 werkdagen geleverd
  • Installateurs door heel Nederland

Wij zetten ons in om elk Nederlands huishouden te voorzien van een duurzame en betaalbare verwarmingsoplossing. Voldoende voorraad en snelle levering zijn hierbij gepaard.

Onze installateurs beschikken over een eigen bus en gereedschap. Zo kunnen we snel schakelen, efficiënt werken en transformeren we een woning al binnen 1 dag naar gasloos verwarmen.

Comfort garantie en efficiency

Wij vinden dat comfortabel en gasloos verwarmen in huis binnen handbereik moet zijn. Na veel onderzoek hebben wij Nederlands meest efficiënte warmtepaneel ontwikkeld.

Een écht Nederlands product

Zowel de materialen als de productie vindt in BrainPort regio Eindhoven plaats. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit, kortere levertijden en flexibiliteit bieden.

Overstappen naar infrarood?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Laurence staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevol advies.

 

  • Ontvang binnen 15 minuten ons advies
  • Binnen 2 weken je bestelling in huis
  • Binnen 6 weken door ons geïnstalleerd
Contact
Klanten
beoordelen
ons met een
9.1
we schakelen over naar zakelijke content...