Nieuwe Over Ons pagina

1 mei 2020
Onze nieuwe Over Ons pagina staat live! Hier lees je meer over het ontstaan van greeniuz, wat onze missie is en hoe dit bijdraagt aan een beter klimaat.

 

Hoe dragen wij ons steentje bij aan een beter klimaat?

Met samen 15 jaar ervaring in de branche van infrarood verwarming en ervaring in het verduurzamen van woningen door het plaatsen van hoogwaardige deuren, ramen en kozijnen zagen we kansen om ons steentje bij te dragen aan een beter klimaat in Nederland. We zijn toen in eigen beheer begonnen met de productontwikkeling van infrarood warmtepanelen.

Van het gas af

In dezelfde tijd dat wij ons product aan het ontwikkelen waren heeft de Nederlandse overheid het besluit genomen dat we in 2050 van het gas af moeten zijn. Er moeten dus andere oplossingen komen voor het verwarmen van woningen en kantoren dan de traditionele cv-ketel. We zien allemaal dat het nu nog niet lukt met de bestaande duurzame verwarmingsoplossingen, omdat dit te kostbaar is. Met onze warmtepanelen kan daarentegen iedereen van het gas af. Een perfecte timing dus, want wij waren klaar om de markt op te gaan. Lees hier verder.