infrarood
warmtepaneel

infrarood warmtepaneel

Werkt momenteel de klimaatbeheersing niet naar behoren, is het lastig om op kantoor de temperatuur goed te reguleren of zoek je naar een duurzame en energiezuinige oplossing om het gehele kantoor mee te verwarmen? Maak kennis met de wereld van morgen, maak kennis met het infrarood warmtepaneel van greeniuz. Hiermee bespaar je al snel tot 60% op je energiekosten. Ons office heating system is een totaaloplossing met duurzame en geavanceerde warmtepanelen. Een infrarood warmtepaneel verwarmt iedere ruimte op een gelijkmatige en prettige manier. Ieder infrarood warmtepaneel kan los of als modulair systeem bediend worden. Zo creëer je eenvoudig het gewenste klimaat in iedere ruimte.

Infrarood verwarming op kantoor (Belisol)
Zakelijke infrarood verwarming
opbouw infrarood verwarming (panelen)

warmtepanelen voor iedere ruimte

Wil je één kantoorruimte of juist het hele pand verwarmen? Voor iedere ruimte en vraag hebben wij een passende oplossing. Onze greeniuz warmtepanelen zijn verkrijgbaar in drie praktische formaten.


vraag een offerte aan
of maak een adviesafspraak

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditionele verwarming op kantoor? Overweeg dan eens een infrarood warmtepaneel. Een zeer aantrekkelijke besparing op je energiekosten is met greeniuz altijd mogelijk. We helpen je graag verder met onze toekomstgerichte en vernieuwende totaaloplossing. Vraag bijvoorbeeld vrijblijvend een offerte aan, dan rekenen we het voordeel met plezier voor je uit.

    naam

    telefoonnummer

    e-mailadres

    postcode

    berichtbericht