infrarood
warmtepaneel

infrarood warmtepaneel

Werkt momenteel de klimaatbeheersing niet naar behoren, is het lastig om op kantoor de temperatuur goed te reguleren of zoek je naar een duurzame en energiezuinige oplossing om het gehele kantoor mee te verwarmen? Maak kennis met de wereld van morgen, maak kennis met het infrarood warmtepaneel van greeniuz. Met dit infrarood verwarmingspaneel is de besparing op je energiekosten aanzienlijk. Ons office heating system is een totaaloplossing met duurzame en geavanceerde warmtepanelen. Een infrarood warmtepaneel verwarmt iedere ruimte op een gelijkmatige en prettige manier. Ieder infrarood warmtepaneel kan los of als modulair systeem bediend worden. Zo creëer je eenvoudig het gewenste klimaat in iedere ruimte.

office heating

Altijd de
juiste temperatuur
op kantoor

Om de productiviteit ten goede te komen is een constante temperatuur op kantoor belangrijk. Onderzoek wijst uit dat de ideale temperatuur op kantoor rond de 21 graden ligt. Een constante temperatuur behouden met traditionele klimaatbeheersing is een uitdaging. Gelukkig hebben wij de oplossing! Wil je weten hoe verwarmen door middel van infrarood precies werkt?

Infrarood verwarmingspanelen maken jouw kantoor
future-proof

greeniuz helpt je besparen op je energierekening en helpt jouw bedrijf toekomstbestendig te zijn. Duurzaamheid moet een belangrijk thema zijn voor iedere onderneming, dus stap nu over! Samen zetten we de eerste stap richting de toekomst. Wil je meer weten over de voordelen van infrarood verwarmen?

Bekijk hier de voordelen
infrarood verwarming vergaderkamer
Systeemplafond IR verwarming

warmtepanelen voor iedere ruimte

Wil je één kantoorruimte of juist het hele pand verwarmen? Voor iedere ruimte en vraag hebben wij een passende oplossing. De infrarood verwarmingspanelen kunnen aan elk plafond worden opgehangen. Ze kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan een bestaand plafond of met behulp van het inbouwframe aan een verlaagd plafond gemonteerd worden. Het past altijd! Onze greeniuz verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in vier praktische formaten.

Inspiratie

Ben je klaar om jouw kantoor duurzaam te verwarmen en samen met greeniuz toekomstbestendig te worden?

Bekijk hier enkele voorbeelden van reeds afgeronde projecten
Zakelijke infrarood verwarming