Infraroodpaneel plafond

Traditioneel gezien werden radiatoren standaard aan wanden bevestigd. Die vorm van verwarmen kennen we allemaal. Later kwam daar ook vloerverwarming bij. Je wanden zijn vrij van radiatoren: een grote plus. Alleen zitten er nog flink wat nadelen aan vloerverwarming. Het is duur in aanschaf, de plaatsing kan erg gecompliceerd zijn en het is geen zeer duurzame manier van je huis verwarmen. Bij greeniuz plaatsen we onze platte verwarmingspanelen daarom standaard aan het plafond. Met een infraroodpaneel aan het plafond kun je jouw woning voortaan duurzaam verwarmen.

warmtepanelen
Greeniuz

geen krachtstroom nodig

We geloven in innovatieve, maar ook in makkelijke oplossingen voor in huis. Zo heb je voor een infraroodpaneel aan het plafond geen krachtstroom nodig. Je sluit het hele greeniuz home heating system eenvoudig aan op het bestaande elektriciteitsnetwerk.

greeniuz
greeniuz
Greeniuz
warmtepanelen

warmtepanelen voor iedere ruimte

Wil je één kamer of je hele huis verwarmen? Voor iedere ruimte en vraag hebben we een passende oplossing. Onze greeniuz warmtepanelen zijn verkrijgbaar in drie praktische formaten.

maak een
adviesafspraak

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditionele verwarming? Wij helpen je graag verder met onze toekomstgerichte en vernieuwende totaaloplossing.

  naam

  telefoonnummer

  e-mailadres

  postcode

  berichtbericht

  de voordelen
  van greeniuz

  De warmtepanelen van greeniuz zijn een geavanceerd en modulair home heating system voor een beter klimaat. Onze warmtepanelen bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen zetten we een stap vooruit. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, jouw omgeving en de komende generaties, maar ook voor je portemonnee.