infrarood verwarming badkamer

Infraroodverwarming in de badkamer is uiteraard mogelijk. Aan alle ruimtes in huis is namelijk gedacht tijdens het ontwikkelen van het greeniuz home heating system. Zo is de badkamer uitermate geschikt om met infrarood te verwarmen en zul je verrast zijn door de zeer comfortabele warmte. Infraroodverwarming in de badkamer is mogelijk met al onze producten.

warmtepanelen plafond | greeniuz

comfortabele warmte

Met verwarmingspanelen van greeniuz worden alle objecten in de ruimte, dus ook de huid, gelijkmatig opgewarmd. Traditionele verwarming verwarmt de lucht, dus niet direct de huid. Met infraroodverwarming in de badkamer heb je dus minder snel last van koude voeten en handen. Het verwarmingspaneel plaatsen we heel praktisch standaard aan het plafond, hierdoor bespaar je direct een hoop ruimte aan de wanden.

warmtepanelen plafond | greeniuz
Warmtepanelen in huis | greeniuz
Warmtepanelen in het plafond
Plafondpanelen infrarood / warmtepanelen

warmtepanelen voor iedere ruimte

Wil je één kamer of je hele huis verwarmen? Voor iedere ruimte en vraag hebben we een passende oplossing. Onze greeniuz warmtepanelen zijn verkrijgbaar in drie praktische formaten.

maak een
adviesafspraak

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditionele verwarming? Wij helpen je graag verder met onze toekomstgerichte en vernieuwende totaaloplossing.

  naam

  naam

  telefoonnummer

  e-mailadres

  postcode

  postcode

  bericht*bericht

  de voordelen
  van greeniuz

  De warmtepanelen van greeniuz zijn een geavanceerd en modulair home heating system voor een beter klimaat. Onze warmtepanelen bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen zetten we een stap vooruit. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, jouw omgeving en de komende generaties, maar ook voor je portemonnee.