Infrarood
verwarmingspaneel

Wij hebben een baanbrekende manier gevonden om de unieke eigenschappen van nanotechnologie in combinatie met infrarood om te zetten naar een revolutionair infrarood verwarmingspaneel. Met onze warmtepanelen kunnen we gehele woningen en kantoren zonder gas verwarmen. Een greeniuz verwarmingspaneel is een zuinig en duurzaam verwarmingsproduct, dat ruimtes gelijkmatig en op een zeer comfortabele manier verwarmt.

Bekijk hieronder de verschillende toepassingen.

infrarood verwarmingspaneel
Infrarood verwarming in woonkamer
Zakelijke infrarood verwarming
Warmtepanelen woonkamer

Hoe infrarood verwarming werkt

Wat is het verschil tussen luchtverwarming en infrarood verwarming?

Veel mensen hebben in hun woning een cv-ketel die is aangesloten op vloerverwarming of op radiatoren. De radiatoren geven warme lucht af aan de ruimte. Die warme lucht stijgt op, koelt af en daalt weer. Hierdoor ontstaat er een luchtcirculatie door de ruimte. Onderin de ruimte zit de koelere lucht en bovenin de ruimte de warme lucht. Er is geen sprake van een gelijkmatige temperatuur.

Wat doen infrarood verwarmingspanelen?

De infrarood warmtepanelen van greeniuz hang je als hoofdverwarming van de woning of kantoor op aan het plafond. Het infrarood paneel straalt in een stralingshoek van 160 graden rondom uit en zorgt ervoor dat alle massa in de ruimte een verhoogde temperatuur krijgt. Zo nemen bijvoorbeeld de tafel, de vloer en de wanden deze straling op en zetten dit om in warmte. Zij geven op hun beurt de warmte af aan de lucht. Hierdoor wordt er een zeer gelijkmatige luchttemperatuur gecreëerd.

Benieuwd hoe het in de praktijk werkt?

klik hier om meer video’s te zien van onder andere onze projecten.

Greeniuz warmtepanelen bus