Infrarood verwarming met thermostaat

Wil je het beste rendement uit je warmtepanelen halen? Infrarood verwarming met thermostaat is dé oplossing. Onze verwarmingspanelen bieden een alternatief voor de huidige centrale verwarming. Een energiezuinig en duurzaam alternatief om je hele huis te verwarmen.

Draadloze thermostaat infrarood panelen

De infrarood panelen stuur je zelf aan door middel een draadloze thermostaat. Per ruimte of kamer plaatsen we één draadloze thermostaat. Op deze manier kun je per ruimte de temperatuur afzonderlijk instellen! Ben je benieuwd wat infrarood verwarming voor jouw huis op kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt een thermostaat?

Een thermostaat zorgt voor een comfortabel en optimaal klimaat in iedere ruimte. Hoe werkt dit? De thermostaat meet continu de actuele luchttemperatuur in de ruimte en vergelijkt deze met de ingestelde temperatuur. Is de gemeten temperatuur te hoog? Dan sturen de warmtepanelen direct hun warmteafgifte aan. Is de gemeten temperatuur te laag? Dan zorgt onze slimme domotica ervoor dat de warmtepanelen de ruimte weer snel wat opwarmen. Zo heb jij het altijd comfortabel warm, wel zo fijn!

Waarom een thermostaat voor je infrarood verwarming?

1. Efficiënter verwarmen met infrarood

Elke ruimte is anders, een ideale temperatuur in de badkamer is natuurlijk anders dan die op de slaapkamer. Om je hele huis efficiënt te verwarmen gebruiken we 1 thermostaat per ruimte. Hierdoor is de temperatuur voor elke ruimte los in te stellen.

2. Milieuvriendelijk

Het verspillen van energie is natuurlijk altijd zonde. Verlaag daarom je stroomgebruik met onze duurzame warmtepanelen. Naast dat je efficiënt verwarmt, zorgt één thermostaat per ruimte er namelijk ook voor dat de warmtepanelen nooit te lang aan staan. Het gebruik van een goede thermostaat zorgt op die manier voor een lagere energierekening. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar juist ook erg goed voor het klimaat

3. Prettig klimaat in huis

Infrarood verwarming zorgt voor een prettig klimaat in huis. Doordat de temperatuur per ruimte instelbaar is heb je volledige controle over de temperatuur van jouw woning. Een constant prettig klimaat in huis regelen we met een thermostaat. Hierdoor kom je altijd thuis in een lekker warm huis. Benieuwd naar deze nieuwe en duurzame manier van verwarmen? Kom het dan zelf ervaren in een van onze showrooms.

 

Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak

Wil je meer weten over infrarood verwarming met thermostaat of heb je nog andere vragen voor ons? Dan helpen wij je graag verder. Met onze toekomstgerichte en vernieuwende totaaloplossing hebben wij voor ieder huis wel een goede oplossing. Neem dus gerust contact met ons op. Onze specialisten staan altijd klaar om je een passend advies te geven.

we schakelen over naar zakelijke content...