Infrarood verwarming op kantoor

Infrarood verwarming op kantoor is de oplossing wanneer je jouw bedrijf energiezuinig wil verwarmen. De warmtepanelen zijn eenvoudig te plaatsen in een systeemplafond en helpen je bij het voldoen aan de energie informatieplicht. Ook besparen op de energierekening met de panelen van greeniuz?

IR warmtepanelen, snel geregeld.

Inbouwframe systeemplafond

Een groot voordeel voor kantoren is dat wanneer zij een systeemplafond hebben onze infraroodpanelen er razendsnel in geïnstalleerd kunnen worden. We zien de WM200 hier vooral in geplaatst worden. Dit is echt een groot voordeel tov andere verwarmingsoplossingen waarin gebroken, geboord etc moet worden. Binnen één dag hebben we zo een pand duurzaam, gasloos verwarmd.

Jouw directe voordeel

Lage piekbelasting
100%
Volledig elektrisch
Hang & heat, zo eenvoudig is het

Waarom infrarood bedrijfsverwarming?

1. Prettig werkklimaat

Lokaal verwarmen

Op kantoor is er altijd wat aan te merken op het binnenklimaat. Met infraroodverwarming bepaal jij zelf op welke plekken een ruimte verwarmd moet zijn. Hebben de receptionistes het koud? Hang een warmtepaneel boven de balie en het is zo opgelost. Op deze manier kun je binnen een ruimte verschillende temperatuurzones maken.

Geen luchtverplaatsing

Daarnaast is er bij verwarmen met infrarood geen luchtverplaatsing. Hierdoor heb je nauwelijks last van stof en heeft het personeel geen last meer van droge ogen. Kortom, een erg prettig werkklimaat voor het personeel!

2. Efficiënt een kantoor verwarmen

Energiezuinig verwarmen

Onze infrarood warmtepanelen zijn tot wel 60% zuiniger dan traditionele verwarming. Veel bedrijven moeten tegenwoordig voldoen aan nieuwe wetten, waaronder de energiebesparing plicht. Infrarood panelen zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven die graag verantwoord willen ondernemen.

Showrooms bekijken

Overal controle

Jouw office heating bedien je simpel met onze handig app! Hiermee kan je op afstand controle houden over het klimaat binnen je kantoor. Door gebruik te maken van meerdere thermostaten kunnen jouw medewerkers zelf ook de temperatuur aanpassen, zo zorgen we dat jouw bedrijfspand altijd een comfortabel klimaat heeft. Met ons slimme systeem regel je per ruimte dus zelf de temperatuur en krijg je direct warmte waar je maar wil. Daarnaast heb je altijd inzicht in je huidige verbruik!

3. Financiële voordelen infrarood verwarming

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Als je investeert in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie heb je als bedrijf recht op de EIA. Onder deze regeling kan je tot wel 45% aftrekken!

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Kleine en middelgrote organisaties kunnen voor investeringen aanspraak maken op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Dit is ook van toepassing voor infrarood verwarming.

Meer weten? Lees onze blog.

4. Energiebesparingplicht

Bedrijven zijn verplicht volgens de “energiebesparingsplicht” verplicht om meer energie te besparen. Door minder aardgas te verbruiken kan infrarood verwarming hieraan bijdragen.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

“Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder uit te voeren. Dit is de energiebesparingsplicht. Deze geldt voor bedrijven en instellingen (Wet milieubeheer-inrichtingen) die per jaar vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas of een equivalent daarvan verbruiken.”

Stap nu over op
infrarood verwarming

Infrarood verwarming van greeniuz is dé totaaloplossing voor zakelijk Nederland. Wij bouwen op korte termijn de verwarming van jouw bedrijfspand om naar een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. En dat zonder te breken of slopen, het past namelijk gewoon in je systeemplafond. Benieuwd naar de mogelijkheden voor warmtepanelen in jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op.

we schakelen over naar zakelijke content...