Infrarood paneel verwarming

Je huis verwarmen op elektriciteit? Met infrarood paneel verwarming kan dit. Deze nieuwe manier van verwarmen is niet alleen energiezuinig maar ook uiterst duurzaam. Onze panelen zijn te gebruiken als hoofdverwarming van je huis. Hierdoor zijn infrarood plafond-panelen hét alternatief voor de CV-ketel en warmtepomp. Benieuwd hoeveel jij kan besparen met infrarood paneel verwarming?

infrarood paneel verwarming in huis

De voordelen van infrarood paneel verwarming

  • De panelen zijn tot wel 60% zuiniger dan traditionele verwarming.
  • Onderhoud is niet nodig, wij geven 20 jaar garantie.
  • Verwarmen zonder luchtstroom = minder bacteriën.
  • Eenvoudig te installeren met ons hang & heat systeem.
  • Bepaal de temperatuur per kamer met onze app.
Infrarood paneelverwarming in een huiskamer

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood paneel verwarming, ook wel IR verwarming genoemd, is een techniek om een ruimte te verwarmen met behulp van straling. In tegenstelling tot de welbekende radiator wordt de kamer gelijkmatig warm, dit betekent dat je geen luchtstroom hebt. De infraroodstraling verwarmt de vloer, muren en voelt daarnaast erg prettig op de huid.

de greeniuz infrarood panelen ingebouwd in het plafond van een woonkamer

Jouw directe voordeel

Hang & heat, zo eenvoudig is het
Nederlands product
100%
Volledig elektrisch

Warmtepanelen als hoofdverwarming voor je huis?

Infrarood verwarming staat niet bekend als hoofdverwarming systeem voor een gehele woning. Hier brengen wij verandering in! Met ons home heating system kunnen we huizen comfortabel verwarmen, ook als ze niet aan de allernieuwste isolatiewaardes voldoen. Wij maken altijd een berekening op maat en geven een eerlijk advies.

Infrarood paneel verwarming plafond

De infrarood panelen zijn in elke ruimte tegen het plafond te plaatsen. Doordat warmtepanelen werken op elektriciteit zijn deze bijna overal te plaatsen; je hoeft je dus, zoals bij traditionele verwarming, geen zorgen te maken over verwarmingsbuizen! Met ons slimme hang & heat systeem hang je de panelen eenvoudig op.

Deels je huis verwarmen met infrarood?

Uiteraard kan je ook een gedeelte van je huis verwarmen met infrarood, zoals een verdieping of losse kamers. De warmtepomp zorgt dan bijvoorbeeld voor vloerverwarming op de benedenverdieping en de warmtepanelen op de eerste verdieping. Waarom? Omdat je slaapkamers/werkkamers duurzaam wil verwarmen, wat betekent dat je ze lokaal wil verwarmen wanneer je er moet zijn.

Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak
infrarood verwarming

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditionele verwarming? Wij helpen je graag verder met onze toekomstgerichte en vernieuwende totaaloplossing. Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan klaar om je een passend advies te geven.

we schakelen over naar zakelijke content...