warmtepanelen voor een
beter klimaat

Verwarm op een vernieuwende en zuinige manier je gehele woning. Het greeniuz home heating system is 100% elektrisch, tot 60% zuiniger dan traditionele verwarming en bestaat uit geavanceerde warmtepanelen. Het hele systeem is 100% future proof.

Binnen één dag transformeren wij je woning en wordt deze voortaan gasloos verwarmd. En heb je na installatie een technische vraag? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar.

lees meer
Warmtepanelen woonkamer
greeniuz
Zakelijke infrarood verwarming
Plafondpanelen infrarood / warmtepanelen
Warmtepanelen in het plafond

warmtepanelen voor iedere ruimte

Wil je één kamer, je hele huis of kantoor verwarmen? Voor iedere ruimte en vraag hebben we een passende oplossing. Onze greeniuz warmtepanelen zijn verkrijgbaar in vier praktische formaten.

maak een
adviesafspraak

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditionele verwarming? Wij helpen je graag verder met onze toekomstgerichte en vernieuwende totaaloplossing.

  naam

  naam

  telefoonnummer

  e-mailadres

  postcode

  postcode

  bericht*bericht

  de voordelen
  van greeniuz

  De warmtepanelen van greeniuz zijn een geavanceerd en modulair heating system voor een beter klimaat. Onze warmtepanelen bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen zetten we een stap vooruit. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, jouw omgeving en de komende generaties, maar ook voor je portemonnee.>

  laatste nieuws

  12 april 2022

  Samenwerking Buytels bouwbedrijf

  In samenwerking met Buytels Bouwbedrijf gaan we deze maand in Geldrop, 21 appartementen met energielabel A inrichten met onze warmtepanelen. Het installatieteam gaat deze klus binnen 5 werkdagen klaren. Sneller gasloos verwarmen kan bijna niet.
  Lees meer

  wij werken samen met