Vestiging Gouda

Hallo, wij zijn greeniuz

Comfortabel en gasloos verwarmen in huis moet voor iedereen toegankelijk zijn, zo vinden wij. De bestaande duurzame verwarmingsoplossingen zijn daarentegen gecompliceerd, aan de prijs en niet voor iedere situatie geschikt. Dat kan anders. Wij hebben daarom een duurzame totaaloplossing ontwikkeld waarmee iedereen comfortabel en energiezuinig zijn huis kan verwarmen.

Emmy vertelt je graag meer over greeniuz

Koos
Verwachting waargemaakt.

Inmiddels hebben wij ruim 3 maand de Greeniuz infrarood panelen in gebruik incl. de periode met lage buitentemperaturen en onze ervaring is positief. Het adviesgesprek en plaatsing van de panelen is vlot gegaan en netjes uitgevoerd. Beneden wordt verwarmd met 6 panelen, 4 x 400 watt in de woonkamer, 1 x 300 watt in de keuken en 1x 300 watt in de hal. Daarnaast nog 1 x 300 watt paneel met verlichting in de badkamer. De panelen zijn prima in staat om de vertrekken comfortabel warm te krijgen. Het is in het begin wel even zoeken naar de juiste temperatuurinstelling bij de juiste tijden omdat de panelen traag op gang komen en men dus vooruit moet denken om het systeem tijd te geven. Met de “slimme” thermostaten is dat gelukt en bijstelling is nu eigenlijk niet meer nodig, alles gaat automatisch. Ons gasverbruik is nu zeer laag, cv gaat alleen aan bij douchen en warm water in de badkamer. Over het stroom verbruik kan ik nog te weinig zeggen, als ik naar de gegevens van de P1 dongel op de slimme meter kijk ben ik in totaal de afgelopen donkere koude maanden maanden niet meer energiekosten( gas + stroom)kwijt dan anders, de verhouding is alleen omgekeerd. Richting het voorjaar zal dat gunstiger worden omdat ik dan meer rechtstreekse zonne-energie van de zonnepanelen kan gebruiken. Alles bij elkaar een positieve ervaring en geen spijt!

Arjen de Ruyter
Heerlijke warmte in onze badkamer

De roestige designradiator in de badkamer was aan vervanging toe. Na een zoektocht op internet zag ik de panelen van Greeniuz. Na telefonisch contact kregen we advies over welk paneel het meest geschikt zou zijn. De bestelling werd binnen enkele dagen afgeleverd en de montage was eenvoudig. De badkamer is warmer dan met de radiator en als het goed is, met minder kosten. Zoek je warmte met lage kosten? Niet meer twijfelen.

J. Beverwijk
Een heerlijk verwarmde en goed verlichte badkamer. Top!

Al onze ongemakken in de badkamer zijn hierdoor opgelost; optimaal gebruik van de badkamer, de lelijke radiator is weg en we hebben het snel warm door de stralingswarmte. Volledige controle over de temperatuur in de badkamer, zonder de cv-ketel aan te hoeven raken. We kunnen nu zelf bepalen wanneer we het warm willen hebben. Optimaal gebruik van de warmte, absolute aanrader! In onze badkamer hadden we de verlichting niet in het midden zitten tot onze frustratie, alhoewel het lichtpunt daar wel zit. Het warmte paneel is daar nu wel netjes gepositioneerd en met de verlichting hebben we overal warmte én zacht licht.

Paul
Zeer tevreden over besluit Greenuiz panelen te kopen.

Na de eerste afspraak op het kantoor kregen we een duidelijke uitleg en voldoende informatie waarmee we naar huis konden. Thuis hoefden we niet lang na te denken en we besloten om 2 panelen te laten plaatsen: 1 in de badkamer en 1 in de zithoek. De installatie verliep erg vlot zodat we meteen konden ervaren wat de warmteopbrengst van de panelen was. Deze was boven verwachting goed. We hebben geen spijt van ons besluit en genieten iedere dag van de heerlijke warmte.

IJsbrand
We hebben voor Greeniuz gekozen vanwege het grote bereik van de infraroodpanelen en hun werkwijze. We kregen de indruk dat ze goed werk wilden leveren en dat hebben ze volledig waargemaakt: tijdens het adviesgesprek (videobellen), aan de telefoon, bij de bezorging en het plaatsen van de veertien panelen. De installatie verliep uitstekend. De monteur deed zorgvuldig en kundig zijn werk, steeds in afstemming met ons. Kortom, we bewaren een goede herinnering aan het traject en genieten nu van het resultaat, van de zonnige warmte!

Communicatie, levering en installatie waren tot volle tevredenheid.

Robbert
Greeniuz warmtepanelen, goed besluit. 100% tevreden!

Wij zijn voor onze woning en kantoorruimtes volledig overgeschakeld naar verwarming via warmtepanelen van Greeniuz. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen. Via App per ruimte met dag/weekprogramma eenvoudig te regelen. Behaaglijke en duurzame warmte. Ook het duidelijke technisch advies, begeleiding en contact met Greeniuz is fantastisch, 100% aanrader!

Hans
Niets te klagen, niets te zeuren, gewoon geweldig!

Vandaag, donderdag 10 november 2022 zijn 7 infrarood panelen (zes 400 watt en één 500 watt paneel) bij ons geïnstalleerd in de woonkamer, keuken, hal en bijkeuken. We hebben een twee onder één kap woning. Uiteraard kunnen wij nog niets definitiefs zeggen over het warmtegevoel maar toen de panelen werden ingeschakeld bij de eerste test en ze nog lang niet op vol vermogen draaiden voelden we al een behaaglijke warmte ontstaan en zijn we nu al overtuigd. En het duurde niet eens lang, tijdens de installatie was het zo'n 14/15 graden in huis, ook doordat de voordeur nogal geregeld openging. De panelen zijn voor ons de hoofdverwarming, dus trekken we een lange neus naar meneer Poetin. Nu nog de plaatsing van een warmtepompboiler en de cv ketel kan eruit, hopelijk dit jaar december nog. Raymond was de installateur en hij heeft puik werk afgeleverd (er bestaan nog steeds vaklieden in Nederland) en hij vond onze zelfgemaakte crunchy kippetjes heel lekker, wat ook al een pré is. Het hele gebeuren, vanaf het eerste gesprek met Pieter Lapré in Eindhoven tot en met installatie, verliep heel soepel en duidelijk. We zijn bijzonder tevreden. Of wij Greeniuz aanbevelen?? Wat denkt u! Hans en Ellen, Winterswijk

Gwenda
Bijzonder goed besluit

In mijn huis is infrarood verwarming via Greeniuz geïnstalleerd, in de badkamer, woonkamer, keuken, tuinkamer en werkkamer. Elke ruimte is apart te verwarmen, wat niet alleen comfortabel is maar je ook grip geeft op je elektriciteitsverbruik. De warmte van de panelen is bijzonder aangenaam. In vergelijking tot een andere aanbieder in Nederland (Redwell) zijn de panelen en de installatie van Greeniuz veel en veel aantrekkelijker geprijsd. De CV-ketel wordt nu alleen nog gebruikt voor warm water. Gasverbruik is dus minimaal geworden. De panelen zijn mooi om te zien. In de badkamer is het paneel tevens de verlichting. Warm en helder licht in een aangenaam warme badkamer is het resultaat. Naast de goede kwaliteit van het product valt ook de vriendelijke servicegerichtheid van de medewerkers van Greeniuz op. Het werkt bijzonder prettig samen met mensen die plezier hebben in hun werk en een waardevolle bijdrage willen leveren aan een betere energietoekomst voor iedereen.

wil notten
SUPER en SUPER en SUPER

Koude badkamer verheerlijkt naar warme wellness. Installatie in 30 minuten klaar!!! Heerlijk en snel.

Erwin
Voelt als zonneschijn in huis

Ik beveel Greeniuz van harte aan. Zeer fijne mensen met een prachtige milieu vriendelijke oplossing. Wij hebben een ander huis betrokken en kwamen er in de winter achter dat wij het huis niet op een comfortabele temperatuur krijgen. Op onderzoek gegaan naar een bijverwarming oplossing. Uitgekomen bij Greeniuz en fantastisch geholpen, online en fysiek in de winkel. Wij hebben voor 1 xxl paneel gekozen boven de bank en dat bevalt ons prima. Gebruik gemaakt van een lichtpunt dat wij niet gebruiken waardoor het eruitziet alsof het paneel bij ons huis hoort. Inmiddels voelt de temperatuur in ons huis behaaglijk. Omdat wij ook voor de gateway oplossing hebben gekozen kunnen wij het paneel van afstand bedienen. Wij adviseren Greeniuz.

Corné Schellekens
verwarming (+verlichting) wordt als erg vriendelijk ervaren

Erg prettige warmte, zoals bij vloerverwarming, temperatuur staat altijd op 20,5 graden. Ruimte is altijd behaaglijk en stroomverbruik blijft beperkt.

Gabrielle
Alles ging heel soepel

Eerst informatie gelezen, een klantenadvies gesprek gehad, met goede duidelijke informatie. De volgende dag weer contact gehad om afspraak in te plannen om te kijken welk formaat paneel ik nodig had. Dit kon al gelijk dezelfde middag! Heel snel, professioneel, paneel gezien en gevoeld. Daarna overeenkomst gehad en getekend. Na twee weken werd alles geïnstalleerd en sindsdien eigenaresse van een zeer goed werkend lekker warm paneel in een ruimte van 25m2 middelmatig geïsoleerd oud huis van 1934. Ik ben zeer blij ermee en hoe alles verkopen is. Zeker aan te raden!

B. Traksel
Top apparaat!

Wij zijn heel blij met de aanschaf van de greeniuz. Het verwarmt goed en geeft een fijne warmte af!

Jos
Professioneel bedrijf met uitmuntende produkyen

Heb greenuiz als hoofdberwarming en deze presteerd zoals door greenuiz aangegeven. Super tevreden

Rien
Goede voorlichting en goed product

Perfecte toevoeging om het warmtecomfort te verhogen zonder breekwerk en andere bijkomstige werkzaamheden. Eenvoudige montage , Strak design en veel mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

Freeke Management BV
Een speciale warmte waar je wel aan wennen moet maar goed werkt

Je moet aan dit systeem wel wennen. 's Ochtends als je de timer zet op 6.00 uur 21,0 gr C , terwijl de nacht de thermostaat op 19,0 gr C staat. Duurt het best wel een tijd voordat de temperatuur op 21 gr C is. Verder als je er aan gewend bent een prima systeem

Hans
Lekker warm douchen!

Ik kon mijn badkamer niet meer verwarmen met cv radiator en besloot een warmtepaneel aan te schaffen. De levering was snel. Het advies was het paneel horizontaal op te hangen aan het plafond maar dat beviel niet. Alleen mijn kale hoofd en mijn blote schouders worden zo verwarmd! Na een week het paneel van het plafond verwijderd en vertikaal opgehangen aan een muur. Ik heb nu wel warmte op mijn hele lichaam. Dank zij de instelbare klok is de badkamer 's morgens warm en kan ik mezelf warm afdrogen.

Bas
Super systeem, goede service!

Telefonisch contact gehad, voor advies voor het verwarmen van ons kantoor. Na overleg besloten om 2 panelen aan te schaffen en dezelfde dag opgehaald. Wij hadden gekozen om alles zelf te installeren en aan de hand van de duidelijke handleiding was dit goed te doen. Ons kantoor is nu goed verwarmd, we zijn dan ook zeer tevreden over het advies en de aangeschafte producten. Top!

Jack
Warmte paneel en service overtreft mijn verwachtingen.

Zonder afspraak toch uitstekend te woord gestaan. Afspraak voor voorinspectie en levering werden dezelfde dag nog gemaakt. Levering en plaatsing zelfs binnen 3 weken. Bijzonder tevreden over werking warmte paneel. Dank jullie wel team Greeniuz. Veel succes met jullie product.

Geert
professioneel, keurig, nette montage

Goede website, vlotte offerte en duidelijke uitleg. Na akkoord offerte kwam monteur zaak opnemen en gaf nog een andere beter advies. Montage zelf prima en netjes verzorgd. Monteur nog terug gekomen voor herinstallatie met wifi.

Mw.J.
Perfecte service naar aangename zonnewarmte

Twee warmtepanelen laten installeren als bijverwarming. Boven de zitbank en in de badkamer. Bespaart ons direct al veel gasverbruik. De basistemperatuur kan naar beneden en waar we wat extra warmte nodig hebben, doet het warmtepaneel prima zijn werk. Het was even wennen aan warmte van boven, maar inmiddels koesteren we ons in onze eigen zonnetjes. De keramieken onderplaat verspreidt bovendien ook na uitschakelen nog behaaglijke restwarmte. Superproduct van Nederlandse bodem. We werden goed geadviseerd en de jonge installateur deed perfect zijn werk! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Verder geen omkijken naar en 10 jaar garantie. We zijn er heel blij mee!

Pieter
Totale project goed aangepakt en deskundig uitgevoerd!!

Goed en duidelijk advies, goede communicatie omtrent geheel en installatie snel en grondig uitgevoerd.

Fred
Fantastisch goede producten en fijn bedrijf

Inmiddels heb ik na een prima presentatie ook de werking van de infra rood panelen in de showroom kunnen ervaren. Alles was naar wens en ik heb met vertrouwen voor de eerste twee appartementen de panelen besteld.

oleg
Deskundig, goed advies en heerlijke warmte

In onze zoektocht naar onze woning van het gas af te kunnen koppelen zijn wij in contact gekomen met Greeniuz. Wij hebben daar onze behoefte uitgelegd en het systeem wat zij aanbieden past daar heel goed bij. Wat Greeniuz een fijne partij maakt om mee te werken is dat zij luisteren naar de behoefte een duidelijke uitleg geven over hun Heating systeem.De installatie wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd en na installatie kregen we nog uitleg en advies. Ook denken ze mee in de bestaande installatie in de meterkast. De warmte die de panelen uitstralen is zeer aangenaam.

Dit zeggen greeniuz klanten

Klanten beoordelen ons met een 9.1

Of het nu een hele woning betreft of een ruimte in huis; met warmtepanelen kan iedereen gasloos verwarmen. Vele tevreden klanten gingen je voor.

Je hele huis op infrarood? Zo geregeld

Het greeniuz home heating system is modulair opgebouwd uit 5 verschillende types warmtepanelen met diverse wattages. Hierdoor is het altijd mogelijk om jouw volledige huis of verschillende ruimtes op de meest efficiënte en comfortabele manier te verwarmen.

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Een modulair systeem

Stap van het gas af en bespaar direct met infrarood verwarming

Vergelijk het live

Verwarmen met gas
0
Warmtepanelen van greeniuz
0

Van Nederlandse bodem

Greeniuz is een Nederlandse producent van infrarood warmtepanelen. De panelen zijn ontwikkeld en worden gemaakt in de Brainport regio Eindhoven. Het zijn dus échte Nederlandse producten en daar zijn we trots op! Wij zijn nauw betrokken bij regionale en nationale onderzoekstrajecten om de toepassing van infrarood verwarming verder te vergroten.

Bevestigd aan het plafond

Een optimale positionering van de infrarood warmtepanelen zorgt voor het beste comfort. Het plafond is bij uitstek de beste plek om de stralingseffectiviteit en het stralingsbereik van een paneel optimaal te benutten. Benieuwd welke bijkomende voordelen er verder nog zijn?

Infrarood verwarming plafond

Badkamer

Een ruimte in huis waar we niet veel zijn maar oh wat vinden we het fijn als het hier warm is. De greeniuz infrarood panelen zijn zo ontwikkeld dat gedurende de dag een constante basistemperatuur aangehouden wordt. Hierdoor wordt schimmelvorming eveneens tegengegaan!

Bereken & bestel

Gemakkelijk en snel kun je zelf via de greeniuz-planner je verschillende ruimtes of je gehele huis zelf configureren.

  • Ontvang binnen 5 minuten ons advies
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Binnen 6 weken door ons geïnstalleerd
  • Betaal pas als je 100% tevreden bent

Kom je er niet helemaal uit? Plan dan een gratis adviesgesprek, onze adviseurs helpen je graag verder.

Geschikt voor bijverwarming

Voor wie niet volledig kan afstappen van het gas, zijn onze warmtepanelen ook geschikt als bijverwarming. Plaats ons krachtigste paneel (greeniuz XXL) boven de plaats waar de warmte gewenst is. Zo kun je de centrale verwarming toch laag houden, terwijl je geniet van comfortabele warmte.

Gasloos verwarmen met de infrarood verwarmingspanelen van greeniuz

Vestiging Gouda

Reeuwijkse Poort 301c
2811NV Reeuwijk

we schakelen over naar zakelijke content...