FAQ

Algemene vragen

De aanschafkosten van het greeniuz home heating system zijn laag. Benieuwd wat de kosten voor jou zijn? Wij stellen graag kosteloos een offerte voor je op.

Met ons greeniuz home heating system kun je aanzienlijk besparen ten opzichte van traditionele gas verwarming! Benieuwd wat je kunt besparen? Wij gaan graag een adviesgesprek met je aan.

Het ophangen en het installeren van onze warmtepanelen is eenvoudig. Ons installatieteam kan er binnen één dag voor zorgen dat jouw gehele woning energiezuinig verwarmd wordt door warmtepanelen.

Nee. Het greeniuz home heating system straalt lange golf infrarood uit. Dit is niet gevaarlijk, maar juist gezond. Graag verwijzen wij u naar de link: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1011134415300713

Ja, het greeniuz home heating system is bij uitstek bedoeld om als hoofdverwarming te worden toegepast. De gehele woning kan worden uitgerust met de warmtepanelen waarmee de gehele bestaande verwarming vervangen wordt.

Duurzaam

Het greeniuz home heating system vervangt jouw huidige CV-ketel. Binnen één dag transformeren wij jouw woning naar een energiezuinige, zonder gas verwarmde woning.

De warmtepanelen werken op basis van infrarood. Indien gebruik gemaakt wordt van elektriciteit afkomstig uit duurzame opwekking (d.m.v. zonnepanelen of via uw energieleverancier) is het home heating system 100% duurzaam in gebruik.

Onderhoud

Nee, er is geen onderhoud nodig op de warmtepanelen. Onze warmtepanelen zijn geheel onderhoudsvrij. Greeniuz verleent 10 jaar fabrieksgarantie op het verwarmingselement werkend op nanotechnologie.

Techniek

Nee. Het greeniuz home heating system is alleen bedoeld voor het verwarmen van de woning. Voor het verwarmen van water zijn er andere milieuvriendelijke mogelijkheden. Graag adviseert een van onze partners jou in de mogelijkheden die het beste bij jouw situatie passen.

Het greeniuz home heating system werkt zeker in een slecht geïsoleerde woning. Echter, is het de vraag of de initiële investering en de energiekosten zullen opwegen tegen de voordelen ervan. Zeer waarschijnlijk is het voor jou interessanter om je woning eerst te isoleren om deze hiermee naar een hogere isolatiewaarde te brengen. Bij een gemiddelde isolatiewaarde van boven de 2 kun je al optimaal gebruik maken van het greeniuz home heating system.

Als je kiest voor het greeniuz home heating system zijn er hoogstwaarschijnlijk geen aanpassingen nodig op de elektrische installatie. Dit heeft te maken met de lage wattage van onze warmtepanelen. Hierdoor kunnen we jouw woning binnen 1 dag transformeren, zonder verdere aanpassingen aan je woning te doen.