Wat wil je bereiken in je werk?

Ik wil ervoor zorgen dat infrarood bekend wordt als een perfecte manier om hele woningen duurzaam te verwarmen. Waar het op dit moment wellicht nog onbekend en onbemind is, wil ik daar verandering in brengen. Daarbij wil ik natuurlijk ons bedrijf neerzetten als dé partij om naartoe te gaan wanneer infrarood omarmd wordt door de markt.

 

Wat vind je het leukst in je werk?

Sales. Dus natuurlijk het scoren van opdrachten, maar vooral het contact met mensen. Van particulieren tot de zakelijke markt; ik ben iemand die graag vanuit een relatie een lange termijn samenwerking aangaat met iemand. Daarbij ga ik graag op zoek naar nieuwe kansen in de markt om van daaruit samenwerkingen aan te gaan met verschillende soorten bedrijven.

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Eerlijk, positief en soms wat chaotisch.

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Dan drink ik graag een biertje met mijn vrienden. Waar we het hebben over de grootste onzin en de belangrijke dingen in het leven.

 

Waarvoor kunnen we je wakker maken?

Een ijskoud biertje drinken met de mensen die ik liefheb om me heen tijdens een festival met deephouse muziek in de zon. Al wordt dat wel een beetje lastig ’s nachts.

Hoe ga jij om met de Corona crisis?

Als ondernemer moet je blijven investeren in je bedrijf. Nu is dan ook dé tijd om te werken aan de toekomst van greeniuz en werk ik meer áán ons bedrijf in plaats van erin. Ik gebruik deze tijd om te kijken naar nieuwe mogelijkheden en investeringen om straks nog beter te zijn, want stilstaan is geen optie als jonge ondernemers.

Privé heb ik wat meer tijd om nieuwe dingen te leren. Zo ben ik begonnen met pianospelen en gaat een balletje hoog houden steeds beter.