Wat vind je het leukste aan je werk?

Het bedrijf heeft enorm veel overeenkomsten met mijn studie Ondernemerschap en Retail Management. Leuk om te zien dat je de theorie van school tijdens mijn stage en nu als junior accountmanager ook daadwerkelijk kan toepassen. Ik krijg alle ruimte om mijn persoonlijke interesses in de praktijk uit te voeren, om hier vervolgens beter in te worden. Het spreekt mij enorm aan dat bij greeniuz alles bespreekbaar is en dat we echt als een team werken. Ik denk dat bij veel bedrijven je als stagiair/junior er minder bij betrokken wordt. Bij greeniuz mag ik overal aan deelnemen en dat waardeer ik enorm.

 

Wat wil je met greeniuz bereiken?

Mijn interesse ligt voornamelijk in de richting van accountmanagement. Bij greeniuz heb ik de kans gekregen om dit van A tot Z te ervaren. Nu na mijn stageperiode kan ik zeggen dat ik een betere accountmanager ben geworden en dat ik mijn interesses verder heb ontplooid. Ook hoop ik dat we met greeniuz nog veel mooie projecten kunnen realiseren, waar ik onderdeel van mag uitmaken.

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Ik zou mezelf omschrijven als een sociale jongen, die goed kan functioneren binnen een team. Ik neem mijn verantwoordelijkheden en ben communicatief sterk.

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als ik niet bij greeniuz aan het werk ben, dan sta ik in de keuken bij restaurant Van ’t Spit of ben ik aan het voetballen bij RPC. In het weekend ga ik graag met vrienden de stad in.

 

Waarvoor kunnen we je wakker maken?

Je kunt me ’s nachts wakker maken om een hapje te gaan eten met vrienden, een avond te stappen of een goede voetbalwedstrijd te kijken.