Wat wil je bereiken in je werk?

Als jonge ondernemer wil ik mensen inspireren en laten zien dat je met kleine stapjes duurzamer kunt leven. Bijvoorbeeld door een start te maken om je woning gasloos te verwarmen, eens wat korter te douchen of er in de natuur op uit te gaan.

In mijn werk zie ik bij bijeenkomsten over duurzaamheid meestal een wat ouder publiek. In dit soort groepen ben ik als 25-jarige een frisse wind. En dat vind ik leuk. Op deze manier kan ik ook een andere doelgroep inspireren dat je echt iets kunt betekenen voor een betere wereld. Ook vind ik het fijn als ik persoonlijk om kan gaan met mijn klanten en hopelijk hebben ze het gevoel dat ze gemakkelijk met mij kunnen communiceren.

 

Wat vind je het leukst in je werk?

Heel veel mensen ontmoeten en achter ieders beweegredenen komen om voor een duurzame oplossing te kiezen. Ik vind het fijn om een toffe band op te bouwen en vanuit een goede relatie samen te gaan werken. Laat mij de hele dag maar afspraken hebben en leuke mensen ontmoeten!

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Druk, gezellig, vrolijk en heel graag buiten.

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Paardrijden! Heel veel! Ik heb mijn eigen paard en ben daar iedere avond te vinden. Ik hou heel erg van buiten zijn en vind het ook heerlijk om lekker uit eten te gaan en nieuwe restaurants te ontdekken.

 

Waarvoor kunnen we je wakker maken?

Het klinkt een beetje gek, maar je kunt me echt altijd wakker maken voor soep. Echt elke soep. Maar als ik dan moet kiezen dan heb ik 3 favorieten, namelijk bloemkool-, broccoli en spinaziesoep. Heerlijk!

Foto door Porapak Apichodilok

Hoe ga jij om met de Corona crisis?

Ik probeer zakelijke relaties zoveel mogelijk telefonisch te onderhouden en hun een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Privé steun ik lokale ondernemers door meer bij ze te bestellen. Een maaltijd of verse ingrediënten. Daarnaast ben ik op de manege meer aan het helpen met de jonge paarden en de paarden die nu niet in de lessen mogen lopen wat meer aandacht en liefde te geven.