Wat wil je bereiken in je werk?

Uiteindelijk wil ik een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van in eerste instantie Nederland en met een beetje geluk en wijsheid ook nog wat verder de grenzen over. De trigger om bij greeniuz in te stappen was dat we een volwaardig alternatief kunnen bieden voor andere hoofdverwarmingssystemen, wat in mijn ogen inspeelt op de wensen van gebouweigenaren en –bewoners.

 

Wat vind je het leukst in je werk?

De vrijheid om te kunnen ondernemen en een organisatie op te bouwen en te vormen zoals ik en het greeniuz-team het wil. Zelf dus aan de basis van het succes staan.

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Open minded, nieuwsgierig en authentiek. Sterke drive om doelen te bereiken.

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik ben een fanatieke fietser dus een deel van de tijd zit ik op racefiets of mountainbike. Daarnaast zwem ik tenminste één keer per week een aantal kilometers in het lokale zwembad. En natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met familie en vrienden. Met alles wat ik doe vind ik het belangrijk dat het leuk is.

 

Waarvoor kunnen we je wakker maken?

Een stuk rijstevlaai met slagroom.

Hoe ga jij om met de Corona crisis?

Het enige verschil is dat ik iets meer solo op pad ben en me bewust ben wat voorzichtiger te zijn. Zakelijk gezien lijkt het erop dat de bouw nog relatief weinig last heeft van de Corona-crisis hoewel ik nog wel een vertragend effect verwacht aangezien de bouw laat-cyclisch is. Neemt niet weg dat de marktvraag in Nederland niet anders is geworden dan voor Corona, wat zou moeten betekenen dat de bouw gewoon blijft doordraaien.