Duurzaam verwarmen

Infraroodverwarming plafond gerealiseerd in een woonhuis

De voordelen van het greeniuz home heating system

Duurzaam verwarmen maken wij bij greeniuz voor iedereen mogelijk. Onze warmtepanelen bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen halen we Nederland van het gas af!

Comfortabele warmte

Onze warmtepanelen verwarmen de ruimte (plafond, vloer en wanden) en de objecten in de ruimte. Traditionele verwarmingsoplossingen verwarmen enkel de lucht, wat zorgt voor luchtstromingen. Hierdoor krijg je temperatuurverschillen in de ruimte. Met greeniuz is er geen koude of warme ‘tocht’, maar wordt er een behaaglijk gevoel gecreëerd door een zeer gelijkmatige verspreiding van de temperatuur in de ruimte.

Energiezuinig

Met trots bieden we de meest energiezuinige warmtepanelen verkrijgbaar op de huidige markt aan. Een zeer aantrekkelijke besparing op je energiekosten is bijna altijd mogelijk. Is jouw woning geschikt voor infrarood verwarming?

Lage aanschafkosten

Je huis duurzaam verwarmen en future proof maken klinkt vaak als een ingrijpende investering. Toch is dit met greeniuz zeker niet het geval. De aanschafkosten om met onze warmtepanelen jouw volledige huis te verwarmen, zijn aanzienlijk lager dan elke andere verwarmingsoplossing. Dit maakt het duurzaam verwarmen van je woning nog aantrekkelijker en leuker.
Icoon lage aanschafkosten

Lange levensduur

De warmtepanelen van greeniuz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo garanderen wij een zeer lange levensduur. Onderhoud is niet nodig en daarnaast geven we ook nog eens 10 jaar garantie op onze producten.

Hang & heat

Het ophangen en installeren van onze warmtepanelen is eenvoudig en snel. Ons installatieteam zorgt er binnen één dag voor dat jouw gehele woning voortaan duurzaam verwarmd wordt door het greeniuz home heating system.

Gezond leefklimaat

De luchtstroom bij een traditionele verwarming zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels een fijne voedingsbodem hebben. Dit kan erg hinderlijk zijn voor mensen met allergieën. Onze warmtepanelen verwarmen zonder luchtstroom. Zo heb je voortaan geen last meer van dwarrelend stof en droge ogen. Geniet met het greeniuz home heating system van een zeer gezond leefklimaat in iedere ruimte in huis.
Icoon gezond leefklimaat

Van Nederlandse bodem

De greeniuz warmtepanelen zijn een Nederlands product en daar zijn we trots op. Onze panelen zijn in samenwerking met de beste universitaire knappe koppen ontwikkeld en worden volledig geproduceerd in de Brainport regio Eindhoven.

Doei warmtepomp, hallo greeniuz

Wij vinden dat comfortabel en gasloos verwarmen in huis voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij hebben daarom een duurzame totaaloplossing ontwikkeld waarmee iedereen comfortabel zijn huis kan verwarmen en geld bespaard.

Het greeniuz infrarood paneel in verschillende afmetingen

Altijd en overal comfortabele warmte

Plan een gratis adviesgesprek 

Benieuwd of jouw woning geschikt is? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

  • Ontvang binnen 15 minuten ons advies
  • Binnen 5 werkdagen je bestelling in huis
  • Binnen 6 weken door ons geïnstalleerd
we schakelen over naar zakelijke content...