voordelen

Duurzaam verwarmen, dat kan met een geavanceerd en modulair home heating system voor een beter klimaat. Onze warmtepanelen bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen zetten we een stap vooruit.

Alle voordelen van het greeniuz home heating system op een rijtje:

comfortabele warmte

Onze greeniuz warmtepanelen verwarmen de ruimte (plafond, vloer en wanden) en de objecten in de ruimte. Traditionele verwarmingen verwarmen de lucht, wat zorgt voor luchtstromingen. Hierdoor krijg je temperatuurverschillen in de ruimte. Met greeniuz is er geen koude of warme ‘tocht’, maar wordt er een behaaglijk gevoel gecreëerd door een zeer gelijkmatige verspreiding van de temperatuur in de ruimte.

energiezuinig

Bespaar tot 60% op je energiekosten met greeniuz warmtepanelen. Met trots bieden we de meest energiezuinige warmtepanelen verkrijgbaar op de huidige markt aan. Een zeer aantrekkelijke besparing op je energiekosten is bijna altijd mogelijk. Wil je jouw huis ook duurzaam verwarmen? We maken graag vrijblijvend een berekening om dit voordeel voor je uit te rekenen.

lage aanschafkosten

Je huis duurzaam verwarmen en future proof maken klinkt vaak als een dure investering. Toch is dit met greeniuz zeker niet het geval. De aanschafkosten om met onze warmtepanelen jouw volledige huis te verwarmen, zijn aanzienlijk lager dan elke andere verwarmingsoplossing. Dit maakt het duurzaam verwarmen van je woning nog aantrekkelijker.

lange levensduur

De warmtepanelen van greeniuz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo garanderen wij een zeer lange levensduur. Onderhoud is niet nodig en daarnaast geven we ook nog eens 10 jaar garantie op onze producten.

hang & heat

Het ophangen en installeren van onze warmtepanelen is eenvoudig en snel. Ons installatieteam zorgt er binnen één dag voor dat jouw gehele woning voortaan duurzaam verwarmd wordt door het greeniuz home heating system. Bij een technische storing kun je bovendien 24/7 contact met ons opnemen.

gezond leefklimaat

De luchtstroom bij een traditionele verwarming zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels een fijne voedingsbodem hebben. Dit kan erg hinderlijk zijn voor mensen met allergieën. Onze warmtepanelen verwarmen zonder luchtstroom. Zo heb je voortaan geen last meer van dwarrelend stof en droge ogen. Geniet met het greeniuz home heating system van een zeer gezond leefklimaat in iedere ruimte in huis.