Contact

Neem contact op met greeniuz

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van het greeniuz home heating system? Wil je graag een berekening laten maken om het voordeel van onze warmtepanelen in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Hoofdkantoor Eindhoven

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven

Wil je langskomen in onze showroom?

Het verwarmen van één of meerdere ruimtes in huis is voor velen nog onbekend terrein. Graag nemen wij alle tijd om jouw project te bespreken en je het comfort van ons verwarmingssysteem te laten ervaren. Onze showroom is daarom enkel op afspraak geopend.

Plan een korte online of telefonische kennismaking in met één van onze collega’s en boek samen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Plan een online afspraak

Vragen? Wij hebben het antwoord

Voor jou hebben we de veel gestelde vragen over onze producten, werkwijze en meer op een rijtje gezet. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alle veelgestelde vragen
Kan ik ook een los paneel bestellen?

Ja, dat kan zeker. Neem contact op met een van onze adviseurs zodat je goed geadviseerd kan worden welk type paneel aan jouw wensen voldoet.

Hoe snel is de levering van greeniuz infrarood warmtepanelen?

Na aanvaarding van de opdracht 6 tot 8 weken. 

Wat moet ik doen als ik een vraag heb?

Vele vragen worden beantwoord op onze website. Wil je graag meer informatie over het systeem zelf, plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs. Heb je een urgente vraag? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen.

we schakelen over naar zakelijke content...