Heb je nog vragen?

Neem contact op met greeniuz

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van het greeniuz home heating system? Wil je graag een berekening laten maken om het voordeel van onze warmtepanelen in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Wil je langskomen?
Dat kan op afspraak

Graag nemen wij alle tijd om jouw project te bespreken en je het comfort van het greeniuz verwarmingssysteem te laten ervaren. Wij ontvangen bezoek daarom alleen op afspraak.

Hoe maak je een afspraak? Plan een gratis (online) adviesgesprek in via onderstaande knop. Tijdens de kennismaking zal dan gelijk een geschikte datum geprikt worden voor je bezoek.

Hoofdkantoor Eindhoven

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven

Vestiging Gouda

Reeuwijkse Poort 301c
2811 NV Reeuwijk

Vestiging Haarlem

A. Hofmanweg 32
2031 BL Haarlem

Vestiging België

Broekstraat 101 A
9150 Kruibeke

Vragen? Wij hebben het antwoord

Voor jou hebben we de veel gestelde vragen over onze producten, werkwijze en meer op een rijtje gezet. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook een los paneel bestellen?

Ja, dat kan zeker. Neem contact op met een van onze adviseurs zodat je goed geadviseerd kan worden welk type paneel aan jouw wensen voldoet.

Hoe snel is de levering van greeniuz infrarood warmtepanelen?

Na aanvaarding heb je de greeniuz warmtepanelen binnen 10 werkdagen in huis. 

Wat moet ik doen als ik een vraag heb?

Vele vragen worden beantwoord op onze website. Wil je graag meer informatie over het systeem zelf, plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs. Heb je een urgente vraag? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen op +31 (0) 40 72 00 885 of een mail sturen naar  info@greeniuz.nl

Is jouw woning geschikt?

Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

we schakelen over naar zakelijke content...