Optimaal badkamercomfort met ons speciaal ontwikkelde warmtepaneel

Wie houdt er nou niet van een comfortabel warme badkamer? Vooral tijdens koude ochtenden of na een lange dag? Dan heb ik deze tip voor je: onze infrarood warmtepanelen speciaal ontwikkeld voor in de badkamer. Dit innovatieve warmtepaneel biedt niet alleen efficiënte warmte, maar ook heldere verlichting. En die combinatie is precies wat nodig is in de badkamer! Laat mij vertellen wat infrarood warmtepanelen precies zijn en waarom dit specifieke paneel de perfecte oplossing is voor jouw badkamer!

30 mei 2024

 

Wat zijn infrarood warmtepanelen?

Infrarood warmtepanelen zijn een slimme vervanging voor traditionele verwarmingssystemen. Ze maken gebruik van infraroodstraling om objecten direct te verwarmen in plaats van de lucht eromheen. In tegenstelling tot convectieverwarming, die de lucht opwarmt en deze door de kamer laat circuleren, geven infraroodpanelen warmte direct af aan alles wat massa heeft. Dus aan ons als mens en alle objecten in een ruimte. Dit zorgt voor een meer gerichte, efficiënte en comfortabele warmte.

Benieuwd naar een uitgebreide uitleg over hoe infrarood verwarming werkt? Lees het hier.

Comfort en efficiency in de badkamer

De badkamer is dé plek waar comfort en efficiëntie hand in hand moeten gaan als je het mij vraagt. Traditionele verwarmingssystemen, zoals radiatoren of vloerverwarming, leveren namelijk warmte ook als je het niet nodig hebt. De radiator op mijn badkamer leverde een benauwde ruimte op; niet erg comfortabel. Deze is dan ook al enkele winters verleden tijd. Infrarood warmtepanelen zijn efficiënter en comfortabeler.

  • Ruimteverwarming: Met infrarood warmtepanelen kun je specifiek de badkamer verwarmen, zonder onnodig de hele verdieping of woning te verwarmen. Dit bespaart energie doordat je alleen de ruimtes verwarmt die daadwerkelijk in gebruik zijn.
  • Geen verlies van warmte: Traditionele systemen verliezen vaak warmte via ventilatieopeningen, leidingen en andere kanalen. Infrarood warmtepanelen daarentegen, leveren warmte rechtstreeks aan objecten en mensen, waardoor er minder energie verloren gaat.
  • Geen condensatieproblemen: Door objecten direct te verwarmen, verminderen infraroodpanelen de kans op condensatie wat schimmel- en vochtproblemen kan voorkomen. Dit resulteert in een gezondere en comfortabelere omgeving. En dat is in de badkamer wel zo belangrijk!
Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Infrarood warmtepanelen zijn niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam. Ze hebben een lange levensduur en vereisen weinig tot geen onderhoud. Bovendien helpen ze de CO2-uitstoot te verminderen in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen, waardoor ze een groenere keuze zijn voor iedere badkamer.

Het speciaal ontwikkelde warmtepaneel voor optimaal comfort in de badkamer

In de badkamer wil ik twee dingen; comfortabele warmte en goede verlichting. En daarin ben ik niet alleen. Ongeveer 89% van de Nederlanders hecht veel waarde aan comfort en goede verlichting in de badkamer​ (Centraal Bureau voor de Statistiek)​​ (AlleCijfers.nl)​. Daarom hebben wij een warmtepaneel ontwikkeld speciaal voor in de badkamer.

Dit is ons infrarood warmtepaneel met geïntegreerde Ledverlichting. Dit warmtepaneel, de enige in de markt met een IP56 keuring, is ideaal voor de badkamer vanwege zijn efficiëntie en veelzijdigheid.

  • Met krachtige, energiezuinige Ledverlichting biedt het naast aangename warmte ook heldere verlichting (3000K).
  • Perfect voor dagelijkse activiteiten zoals scheren en make-up aanbrengen.
  • Dankzij het formaat (60 cm x 90 cm) past ons warmtepaneel LARGE met LED in elke badkamer.
  • Voor grotere badkamers, groter dan 5 m², is ons warmtepaneel XL met LED (60 cm x 120 cm) de beste keuze.
Een stap voorwaarts in badkamercomfort

Infrarood warmtepanelen bieden een comfortabele en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing voor de badkamer. En met ons warmtepaneel met LED verlichting bieden we een unieke 2-in-1 oplossing.

Ben je klaar om je badkamer te transformeren? Wacht niet langer en maak van je badkamer een warme, uitnodigende en milieuvriendelijke oase. Klik hier om de mogelijkheden te verkennen en jouw perfecte verwarmingsoplossing te vinden!

Tags
  • gezond leefklimaat
Auteur
Avatar foto
Emmy Kruip Emmy is het vertrouwde aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Met haar oog voor detail en gedrevenheid voor efficiëntie, zorgt ze ervoor dat de dagelijkse operationele activiteiten soepel verlopen. En dankzij haar passie voor communicatie, weet ze alledaagse vragen om te zetten in praktische en relevante content.
we schakelen over naar zakelijke content...